"Kako ste vi lijepa žena"

Naša glumica proslavila rođendan u baš posebnom izdanju, a obožavatelji se ne mogu nadiviti koliko je lijepa!

Nataša Janjić Medančić Nataša Janjić Medančić Nataša Janjić Medančić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Janjić Medančić - 2 Nataša Janjić Medančić - 1 Nataša Janjić Medančić - 4 Nataša Janjić - 1 Nataša Janjić Medančić Nataša Janjić Medančić Klisab revija Nataša Janjić - 10 Nataša Janjić Medančić Nataša Janjić Medančić i Nenad Medančić - 2 Nataša Janjić Medančić i Nenad Medančić - 3 +19 Nataša Janjić Medančić - 4 Galerija

Nataša Janjić Medančić proslavila je 42. rođendan i to na zanimljivoj lokaciji.

Naša poznata i talentirana glumica Nataša Janjić Medančić proslavila je svoj 42. rođendan i to u posebnom izdanju i na lokaciji koja je njenom srcu posebno draga.

Nataša je na svom profilu na Instagramu otkrila kako rođendan provodi radno i to u ulozi carice, besprijekorno našminkana i obučena u glamuroznu haljinu dok snima svoj novi projekt u Dioklecijanovoj palači u rodnom joj Splitu.

"Carski ulazak u 42.  Radni rođendan u rodnom gradU", napisala je Nataša uz objavu, nakon čega su uslijede brojne čestitke i lijepe želje koje su joj uputili pratitelji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝙽𝚊𝚝𝚊𝚜𝚊 𝙹𝚊𝚗𝚓𝚒𝚌 𝙼𝚎𝚍𝚊𝚗𝚌𝚒𝚌 (@nanulananula)


"Sve najbolje, vatrena naša ljepotice", "Sretan rođendan, draga", "Sretan ti, carice", "Sve najbolje, ljepoto", "Kako si sretna i sretan ti rođendan", "Divo divna", "Kakva gracioznost", "Sretno, lijepa carice", "Kako ste vi lijepa žena, sretan rođendan" samo su neke od njih.

Osim u profesionalnom životu, Nataša je uspješna i u onom privatnom pa je tako od 2018. godine u sretnom braku s Nenadom Medančićem s kojim ima kćer Kaju i sina Tonija.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Predrag Šuka Predrag Šuka Predrag Šuka Predrag Šuka +15 Predrag Šuka Nekad i sad Predrag Šuka bio je miljenik Hrvatica i od obožavateljica su ga morali čuvati zaštitari, a danas biste ga teško prepoznali!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović +25 Doris Dragović Nekad i sad Doris Dragović na početku karijere snimila je spot koji bi i danas bio provokativan, pogledajte vruće prizore s plaže!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene