Pojačanje u seriji

Nataša Janjić Medančić stiže u Kumove i donosi novi nemir u Zaglave: "Janku neće biti nimalo lako!"

Nataša Janjić Medančić Nataša Janjić Medančić Biljana Blivajs/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Nataša Janjić - 3 In Magazin: Nataša Janjić - 4 In Magazin: Nataša Janjić - 5 Nataša Janjić Daria Lorenci Flatz, Nataša Janjić Medančić i Olga Pakalović Nataša Janjić Medančić Nataša Janjić Medančić i Daria Lorenci Slavko Sobin, Nataša Janjić Medančić i Vicko Bilandžić Nataša Janjić Medančić - 1 Nataša Janjić Medančić - 1 +19 Nataša Janjić Medančić - 2 Galerija

Nataša Janjić Medančić novo je pojačanje u seriji "Kumovi", a nama je otkrila ponešto o svojoj ulozi, ali i atmosferi na setu.

Hit-serija "Kumovi" ovog ponedjeljka 15. siječnja vraća se na male ekrane, na radost brojnih gledatelja, a u novoj sezoni gledat ćemo i neke nove likove.

Priliku da se pridruži ekipi najgledanije serije u Hrvatskoj dobila je i glumica Nataša Janjić Medančić.

"Znam da je serija jako gledana i da ima svoje fanove, u njoj glumi veliki broj mojih divnih kolega, a uloga za koju sam pozvana simpatična je i zaokružena, bas me razveselio poziv. Uživala sam uplesti se među popularne junake i zavrtjeti priču u novom smjeru", rekla nam je Nataša.

"Dobila sam toliko pozitivnih komentara kad su krenule najave, da je njezina popularnost zaista opipljiva", dodala je.

Nataša je došla u novu sezonu, a evo kakva ju je atmosfera dočekala na setu i kako se uklopila u već dobro uigranu glumačku ekipu.

"Ekipa je sjajna. To što su toliko dugo zajedno donijelo je tu jednu toplu obiteljsku atmosferu na setu i uhodanu profesionalnost, da mi je zaista bilo lako uskočiti i užitak raditi. Od prvog do posljednjeg kotačića svih onih koji rade na seriji osjećala sam dobrodošlicu, a upoznala sam i neke nove talentirane kolege s kojima se nadam još koji put surađivati", istaknula je.

Nataša nam je otkrila i ponešto o liku Fani, koji će utjeloviti u "Kumovima".

"Fani je Jankova šefica na novom poslu i neće mu biti nimalo lako pod njezinim budnim okom. Ona je jedna prilično neopuštena i ambiciozna Dalmatinka i misli da radi najvažniji posao na svijetu. Ne bih rekla da imamo sličnosti, ali prilično me zabavljala njezina samouvjerenost. To kako će se uzburkati duhovi oko nje i kako će sve završiti ne smijem otkrivati", tajnovito je poručila.

Cijelo ovo iskustvo svakako će joj ostati u lijepom sjećanju.

"Bilo je ljeto u Zagrebu, ono najljepše kad su svi na moru i grad konačno nije u gužvama, a ja sam imala priliku uživati stvarajući u jednoj velikoj skupini zabavnih i dragih ljudi projekt koji publika obožava. Može li ljepše?" kaže glumica.

Nataša osim u glumačkim, uspješno pliva i u glazbenim vodama, pa nas je zanimalo i razmišlja li možda o ozbiljnijoj glazbenoj karijeri.

"Obožavam pjevati, neću odbiti priliku uvijek iznova zapjevati, ali o glazbenoj karijeri ne razmišljam. Za započeti onu pravu bojim se imam previše godina i nisam spremna održavati glazbene nastupe kako bi se ona mogla uopće zvati glazbenom karijerom. Moja karijera ipak je u kazalištu i na setovima, tamo dajem sve svoje profesionalno vrijeme i tamo se dovoljno osjećam ostvarenom. No tko zna, ako se skupi dovoljno pjesama, možda ih jednoga dana bude dovoljno i za neki koncertić. Onako za dušu. I ponekog fana", govori.

Uz sve što radi je i majka dvoje djece, a evo kako usklađuje privatni život s poslovnim obavezama.

"Za sad još uvijek poslovni život prilagođavam privatnom, a voljela bih da tako i ostane. Obitelj mi je dragocjena što je donijelo divno prestrukturiranje svih mojih prioriteta i začudo, donijelo mi neki poseban užitak i lakoću kad odlazim raditi. O logistici neću jer znate kako je stresna s dvoje malene djece, ali uz dobru organizaciju, nekad i uz neke nemoguće kombinacije i tjesnace, uspijevam. I jednostavno ne ostavlja mi vremena raditi stvari koje me ne vesele", priča Nataša.

Upitali smo je i po čemu će pamtiti 2023. godinu te i je li i možda donijela neke odluke za 2024.

"Dobra je bila 2023.! Što se mene tiče, može se ista preliti i u novu. Nisam sklona novogodišnjim odlukama, meni su novi počeci uvijek na jesen s krajem ljeta. Sad samo nastavljamo u revijalnom tonu", zadovoljno kaže.

Na kraju je najavila i svoje planove za dalje.

"Krajem siječnja imam premijeru komedije 'Tere i Luce', koju spremam s Anjom Šovagović Despot u Kazalištu Planet Art, u režiji Marka Torjanca, i pred nama je zanimljiv period finalizacije i porinuća novog projekta koji će se, nadam se, svidjeti i publici. Priča je to o dvije prijateljice njegovateljice i jednoj urnebesnoj situaciji koja će ih zadesiti i iz koje moraju pronaći izlaz. Veselim se što se gledamo i na ekranima i u kazališnim dvoranama!", poručila je Nataša Janjić.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Petrin - 1 Maja Petrin - 6 Maja Petrin - 7 Maja Petrin - 5 +11 Maja Petrin - 1 Celebrity Životna priča glumice za koju ni 10 godina poslije mnogi ne vjeruju da je više nema, imala je samo 41 godinu kad nas je napustila

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Perkovac - 2 Goran Perkovac - 2 Goran Perkovac - 1 Goran Perkovac - 3 +6 Goran Perkovac - 1 Zanimljivosti Golišave fotografije našeg rukometnog izbornika prije 28 godina obišle su svijet, pogledajte kako je izgledao davne 1996.!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene