''jedva čekam komentar''

Ovaj talentirani glazbenik široj domaćoj javnosti postao je poznat zbog privatnog života, no sad se predstavio u drugom svjetlu!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Faris Pinjo Faris Pinjo Faris Pinjo Faris Pinjo - 12 Faris Pinjo - 11 Faris Pinjo - 9 Faris Pinjo - 10 Faris Pinjo - 8 Faris Pinjo - 7 Faris Pinjo - 6 +11 Faris Pinjo - 5 Galerija

Bosanskohercegovački glumac Faris Pinjo jedan je od kandidata koje gledamo u novoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato", a glumom se bavi od malih nogu nakon što su roditelji prepoznali da ima afinitet prema nekoj vrsti performansa.

U Zagreb, u kojem i danas živi, Faris Pinjo došao je sasvim slučajno, upoznao je svirače, počeo s njima odlaziti na svirke i tu se pronašao.

"Bio sam pozvan na svirku u jednom kafiću na zamjenu i sutradan mi vlasnik šalje poruku bih li svirao svaki vikend", započeo je svoju priču Faris.

Pogledaji ovo Antonia Dora Pleško Celebrity Antonia Dora Pleško na rubu suza uoči spektakularnog nastupa u hit-showu: ''Nije me bilo jer sam imala tragediju u obitelji...''

"Kad se čovjek nađe u nekim teškim situacijama, jednostavno se treba vratiti na osnove, nemoj zaboraviti odakle si došao. Jedina stvar koju imam je naša obitelj. Nekad bih volio da se ne udaljimo od onoga što imamo", zaključio je Faris koji je široj domaćoj javnosti postao poznat nakon kraha braka s našom glumicom Tarom Thaller.

U showu "Tvoje lice zvuči poznato" priželjkuje si dijametralno suprotne transformacije, ali i neke u kojima se može malo isfolirati, a prvi zadatak koji mu je gljiva dodijelila bila je transformacija u Doris Dragović.

Pogledaji ovo Renata Končić Minea - 2 Celebrity Minea u ružičastom izdanju oborila sve s nogu već u prvoj emisiji showa Tvoje lice zvuči poznato, pogledajte haljinu u kojoj je sve očarala!

"Moram reći da sam veliki fan Doris Dragović, to je jedan vokal koji kad ga upališ, puni su zvučnici. Meni je ovo bilo beskrajno zabavno, siguran sam da će Doris ovo gledati i jedva čekam njezin komentar", zaključio je Mario Roth.

"Ovu emisiju gledaju stari i mladi i zato je Faris Pinjo idealan za nju. Bio si odličan, kao Doris fenomenalan, ni Doris tako ne bi zvučala. Kako si počeo sada, tako trebaš i nastaviti. Ako ne možeš glasovno imitirati, onda daš naglasak na nešto drugo", našalio se Enis Bešlagić.

Pogledaji ovo Kandidati showa Tvoje lice zvuči poznato sakrili se iza maski voditelja Nove TV Celebrity Ma tko se to sakrio iza maske naših voditelja Valentine Baus i Dine Goleša? ''To kako su se oni transformirali, ma nevjerojatno!''

"Jako mi je drago što si ovdje, pa će te svekoliko pučanstvo moći upoznati. Zaslužuješ biti ovdje gdje jesi. Odličan si, top", pohvalila ga je Minea.

"Ako je Enis poznat kao bosanski Goran Navojec, ti ćeš biti poznat kao bosanski Mario Petreković", zaključio je Goran Navojec.

Pogledaji ovo Renata Končić Minea Celebrity Evo zašto Minea nikad ne govori o svojem privatnom životu: ''Ja se ne sramim niti me strah reći da nekoga volim, ali...''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea Renata Končić Minea Goran Navojec, Mario Roth, Minea, Enis Bešlagić Renata Končić Minea +27 Renata Končić Minea Celebrity Evo zašto Minea nikad ne govori o svojem privatnom životu: ''Ja se ne sramim niti me strah reći da nekoga volim, ali...''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Roth u showu Story Supernova In Magazin: Mario Roth In Magazin: Mario Roth - 4 In Magazin: Mario Roth - 1 +23 In Magazin: Mario Roth - 3 Celebrity Sjećate li se našeg miljenika žena iz prvog hrvatskog talent showa? Tada je još imao kosu: "Bio sam vrlo mlad, imao sam svega 22 godine!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene