kreće u nove pobjede

Evo zbog čega je Farisu Pinji zaigralo srce, svoje uzbuđenje ne može sakriti: "Radujem se i ničeg se ne bojim!"

Faris Pinjo - 5 Faris Pinjo - 5 Privatni album 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Faris Pinjo - 1 Faris Pinjo - 2 Faris Pinjo - 3 Faris Pinjo - 4 Faris Pinjo - 5 Faris Pinjo - 6 Faris Pinjo - 7 Faris Pinjo - 8 Faris Pinjo - 9 Faris Pinjo - 10 +19 Faris Pinjo - 11 Galerija

Farisa Pinju od 3. ožujka gledat ćemo kao natjecatelja showa "Tvoje lice zvuči poznato", a nama je otkrio kako se za to pripremao, koga bi volio dobiti na gljivi i što gledatelji mogu očekivati od njega.

Show "Tvoje lice zvuči poznato" 3. ožujka se vraća na Novu TV, a jedan od natjecatelja kojeg ćemo gledati u novoj sezoni je bosanskohercegovački glumac i pjevač Faris Pinjo.

Faris nam je uoči početka showa otkrio kako je reagirao kada su ga pozvali da sudjeluje.

"Srce je zaigralo", rekao nam je, a evo i što gledatelji mogu očekivati od njega i showa općenito.

"Očekujem kvalitetan zabavni program. Očekujem da će se ljudi; uz naše i dobre i lošije i smiješne i fascinantne transformacije, moći opustiti, nasmijati i zabaviti na kraju radnog tjedna. Lijepo je malo dati sebi oduška dobrom zabavom", kaže Faris.

Pogledaji ovo Alen Bičević - 10 Celebrity Frontmen našeg benda kojeg ćete uskoro gledati u sasvim novoj ulozi sanja o suradnji s najvećom zvijezdom regije: ''Eto, izgovorio sam to!''

S obzirom na to da je Faris i glumac i pjevač, upitali smo smatra li da će zbog toga biti u prednosti pred ostali kandidatima, te što bi mu mogao biti najveći izazov.

"Najveći izazovi bi mogle biti eventualne koreografije. Mada, ničeg se ne bojim, radujem se i dobrim i lošim nastupima. Nemam potrebu biti bolji ni od koga", ističe.

Otkrio nam je i koga bi volio dobiti na čuvenoj gljivi.

"Axla Rosea, Briana Johnsona na primjer, jer mislim da to dobro radim. Volio bih Mariah Carrey, neki klasik, neku operu. Neka bude raznovrsno", govori.

Farisa mnogi pamte i iz glazbenog natjecanja X Factor Adria u kojem je sudjelovao 2015. godine, a evo koliko je to pridonijelo njegovoj karijeri.

"Moglo je pomoći, ali sam se vratio školi i prestao raditi 5 godina. Teže se vratiti na neki put", rekao nam je.

Iako je iz Visokog pored Sarajeva, Faris zbog poslovnih prilika trenutno živi u Zagrebu.

"Dom je gdje se mogu izražavati. To mogu u Zagrebu. Naravno srce boli što to nije Sarajevo. Ali život ide dalje. Ovdje sam divno prihvaćen i poštovan. Volio bih raditi svuda po svijetu", kaže.

Pogledaji ovo Antonia Dora Pleško Celebrity Splitska pjevačka zvijezda prisjetila se pokojnog oca, koji bi sada bio posebno ponosan na nju: "Uvijek je govorio da mu je najveća želja...

Prošle godine predstavio se i na Splitskom festivalu sa svojim prvom kantautorskom pjesmom "Za nju", a otkrio nam je da se i ove godine planira vratiti tamo.

"Bilo je prelijepo, na zagrebački nisam prošao, a za Split imam novu pjesmu. Dobru, veselu. Sa svojim bendom Patkin let", najavio je Faris.

Uz "Tvoje lice zvuči poznato", Faris nastavlja s radom i na drugim glumačkim i glazbenim projektima.

"Sad je fokus na TLZP, a osim toga: Uživam u igranju svoje predstave Sarajevski kabare u Histrionskom domu. Uživam u svirkama. Uživam u snimanju pjesama", poručio je.

Podsjetimo, Farisa je domaća javnost upoznala i kao supruga naše glumice Tare Thaller, koju je prošle godine vjerno bodrio u showu "Ples sa zvijezdama", no u međuvremenu su se razveli. Tara je pronašla sreću sa svojim mentorom iz showa Mateom Cvenićem, a Farisa se u zadnje vrijeme povezuje s glumicom Anom Uršulom Najev, koju gledamo u "Kumovima" kao Lucu Akrap. Faris nam te navode nije htio komentirati.

  1/9 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: TLZP žiri - 1 In Magazin: TLZP žiri - 2 In Magazin: TLZP žiri - 3 In Magazin: TLZP žiri - 4 +4 In Magazin: TLZP žiri - 5 inMagazin Na male ekrane vraća se omiljeni show, ali s novim žirijem: ''Pozivamo vas da gledate nešto što još nikad niste!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene