Je li ovo konačna potvrda?

Luce iz Kumova snimljena u prvom službenom izlasku s nedavno razvedenim glazbenikom s kojim ju povezuju!

Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Vanesa Pandzic/Cropix 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev i Faris Pinjo - 2 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo - 3 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo - 1 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev i Faris Pinja Faris Pinjo Faris Pinjo Faris Pinjo Faris Pinjo +23 Faris Pinjo Galerija

Ana Uršula Najev i Faris Pinjo pojavili su se zajedno na modnoj reviji Ivice Skoke u Zagrebu.

Naša glumica i zvijezda serije "Kumovi" Ana Uršula Najev snimljena u prvom službenom izlasku sa sarajevskim glazbenikom s kojim ju ljubavno povezuju, Farisom Pinjom.

Navodni par je zajedno pratio modnu reviju našeg dizajnera Ivice Skoke, a fotografi su ih snimili u dotjeranim izdanjima.

Iako sami dosad nisu htjeli potvrditi da su u vezi, viđeni su u istom društvu već nekoliko puta, a Najev je nedavno za Večernji list rekla što misli o medijskim napisima o njihovoj ljubavi.

''Ja i dalje biram još ne govoriti o svojem privatnom životu zato što mislim da se o njemu piše kada ja govorim i ne govorim. Izabrat ću ne otkrivati ništa i taj dio intime sačuvati za sebe. Ako pročitate i moje prijašnje intervjue, ja zapravo nikada nisam govorila o svom ljubavnom životu. Voljela bih da tako i ostane dok se ne udam'', rekla je.

Pogledaji ovo Ana Uršula Najev Celebrity Lucu iz Kumova na koncertu iz publike bodrio nedavno razvedeni kolega, za kojeg se šuška da joj je više od prijatelja!

Ipak, dodala je kako se osjeća po ljubavnom pitanju.

''Jako sam sretna!'' rekla je kratko te priznala da je istina kako se ljubav dogodi kad je najmanje očekujete.

''Mislim da to mogu reći i za druge segmente života. Evo, meni su se dogodili najbolji poslovni angažmani kada sam najmanje očekivala. Nakon pandemije kada sam gledala što bih radila, dogodila mi se serija 'Kumovi' i neki drugi projekti. Prije toga bilo je zatišje pred buru. Kada se čovjek najmanje nada, dogode se najljepše i najružnije situacije u životu. Ni na ružne situacije čovjek nije spreman. I one dođu odjednom, baš kao i lijepe. Mislim da je lijepo i plodonosno maštati i vizualizirati željenu budućnost, a i ona poslovica 'Kako zračiš, tako i privlačiš' nije zaludu'', zaključila je.

Glasine o njihovoj ljubavi krenula su u prosincu prošle godine. Faris se tijekom ljeta rastao od glumice Tare Thaller nakon malo više od godinu dana braka.

"Istina je, Tara i ja zajednički smo donijeli ovu odluku. Pokušali smo spasiti brak, no brojne poslovne obveze koje smo oboje imali proteklih mjeseci jednostavno su dovele do toga da smo se međusobno udaljili. Znam da će ovo biti medijski zanimljiva tema, oboje smo javne osobe pa nam je jasan i interes javnosti, no želim reći da smo brak okončali bez gorčine, bez negativnih emocija i bez raščlanjivanja krivice. Imali smo i divnih zajedničkih trenutaka i siguran sam da smo na njima oboje zahvalni, ali sada je došlo vrijeme da krenemo svatko svojim putem", izjavio je Faris tada.

Pogledaji ovo Ana Uršula Najev i Nika Barišić Celebrity Luce i Lara iz Kumova kakve dosad još nismo vidjeli: U izdanjima dostojnim holivudskih zvijezda pokorile su crveni tepih!

Farisova bivša supruga Tara u vezi je s Mateom Cvenićem, kojeg je upoznala dok su zajedno sudjelovali u showu ''Ples sa zvijezdama''.

Ana Uršula Najev domaćoj je javnosti najpoznatija kao doktorica Luce Akrap iz serije "Kumovi", a osim glumom bavi se i glazbom.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Pippa Middleton - 3 Pippa Middleton - 1 Pippa Middleton - 4 Pippa Middleton - 5 +24 Pippa Middleton - 6 Celebrity Dok se njena sestra oporavlja od iznenadne operacije, ona je glavna atrakcija paparazzima jer ju se ne vidi često u ovom izdanju!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jerko Marinić Kragić i Ana Koro - 2 Jerko Marinić Kragić i Ana Koro - 6 Jerko Marinić Kragić i Ana Koro - 8 Jerko Marinić Kragić i Ana Koro - 7 +25 Jerko Marinić Kragić i Ana Koro - 10 Celebrity Jedan od naših najzgodnijih vaterpolista pao je u zagrljaj svojoj djevojci, a njegov potez posebno je sve raznježio!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene