Ne skidaju osmijeh

Naša zgodna glumica zaljubljeno je pozirala u zagrljaju partnera s kojim ne prestaje puniti medijske stupce: ''Baš sam sretna što ste skupa!''

Thara Thaller - 2 Thara Thaller - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Thara Thaller - 3 Thara Thaller - 2 Thara Thaller - 1 Tara Thaller Tara Thaller - 1 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 3 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 Tara Thaller - 3 Tara Thaller - 1 +20 Tara Thaller - 2 Galerija

Veza Tare Thaller i Matea Cvenića posebno je zanimljiva domaćoj javnosti, a sada su ponovo počastili pratitelje na Instagramu zajedničkim fotografijama iz noćnog kluba.

Naša pjevačica i glumica Tara Thaller i njezin dečko Mateo Cvenić prošle su godine sve iznenadili kad su javno obznanili da su u vezi, a od tog trenutka poznati par često objavljuje zajedničke fotografije. 

Ovog vikenda zabavljali su se u noćnom klubu Mint, gdje Mateo inače zna nastupati, a Tara je na Instagramu objavila fotografije na kojima zajedno poziraju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TARA THALLER (@tara.thaller)

"Koliko ste vi lijep par i toliko sam sretna što ste skupa", "Preslatki ste", "Obožavam vas", ''Najljepši ste na svijetu", samo su neki od komentara ispod objave.

Pored toga, pratitelji su komentirali i još jedan detalj koji su uočili na objavljenoj fotografiji gdje Tara pozira sama sa slancima u ruci. 

Pogledaji ovo Mateo Cvenić - 3 Celebrity Naš plesač pohvalio se fotkom s putovanja, no njegova cura i lijepa glumica brzo mu je odgovorila: ''Meni si rekao da je samo poslovno...''

"Samo ti možeš izgledati seksi i glamourozno sa slancem u ruci", "Jesu li ovo slanci?", glasili su komentari. 

Podsjetimo, Tara i Mateo u ''Plesu sa zvijezdama'' natjecali su se do polufinala, a ona je nakon ispadanja objavila da se razvodi od supruga Farisa Pinje, s kojim je u braku provela godinu i pol dana, no tvrdi da tu odluku nije donijela zbog Matea.

Pogledaji ovo Tara Thaller - 2 Celebrity Naša zgodna glumica objavila fotku u kućnom izdanju: "Prvo sam mislio da je ovo nekakav srednjovjekovni kostim!"

"U pitanju su bili drugi razlozi. Ne želim ulaziti u detalje, no do razvoda bi došlo prije ili kasnije. Nije tajna da smo Mateo i ja kliknuli čim smo se upoznali. Tijekom sezone odlično smo se slagali i postali prijatelji, ali nije nam bilo ni na kraj pameti da ćemo se i ljubavno spojiti. Intenzivnije smo se počeli družiti nakon moje rastave i prijateljstvo je preraslo u nešto više", kazala je Tara za Gloriju.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift i Travis Kelce - 5 Taylor Swift i Travis Kelce - 4 Taylor Swift i Travis Kelce - 3 Taylor Swift i Travis Kelce - 2 +25 Taylor Swift i Travis Kelce - 1 Celebrity Svi svjetski mediji danas pišu o ovom poljupcu: Najpoznatiji ljubavni par na svijetu prepustio se strastima pred stotinama milijuna ljudi!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise - 5 Tom Cruise - 3 Tom Cruise - 1 Tom Cruise - 2 +26 Tom Cruise i Katie Holmes - 10 Celebrity Opet svi pričaju o izgledu Toma Cruisa: Pogledajte zašto su njegove fotografije s princom Williamom izazvale čuđenje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene