mamina preslika

Tara Thaller prisjetila se svoje maturalne večeri i prvi puta pokazala majku od koje je naslijedila ljepotu: "Povratak u prošlost"

Tara Thaller - 2 Tara Thaller - 2 PR 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller s majkom Tara Thaller Tara Thaller Tara Thaller Tara Thaller - 2 Tara Thaller - 3 Tara Thaller - 4 Tara Thaller - 1 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 4 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 +20 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 Galerija

Tara Thaller prisjetila se jednog lijepog školskog trenutka pa pokazala kako je izgledala kao tinejdžerica.

Naša lijepa glumica Tara Thaller na Instagramu je objavila fotografiju s maturalne večeri na kojoj joj društvo pravi njezina mama.

Pozirale su u tamnim kratkim haljinicama, a obje su na nogama imale i sandale na punu petu. Tara je na glavi nosila crni šešir, a pozirale su sretne i zagrljene.

"Povratak u prošlost. Mama i ja na mojoj maturalnoj večeri", dodala je glumica.

Inače, Tara do sada nikada nije pokazala svoju majku pa je ovo prvi put da vidimo na koga je naslijedila svoju ljepotu.

Thaller je početkom ljeta otkrila kako se razvodi od supruga Farisa Pinje s kojim je u braku bila tek godinu i pol dana. Ubrzo nakon toga, u javnosti su se pojavile  fotografije na kojima se glumica drži za ruke s mentorom iz showa "Ples sa zvijezdama" Mateom Cvenićem.

Tada je tvrdila kako tu odluku nije donijela zbog Matea.

"U pitanju su bili drugi razlozi. Ne želim ulaziti u detalje, no do razvoda bi došlo prije ili kasnije. Nije tajna da smo Mateo i ja kliknuli čim smo se upoznali. Tijekom sezone odlično smo se slagali i postali prijatelji, ali nije nam bilo ni na kraj pameti da ćemo se i ljubavno spojiti. Intenzivnije smo se počeli družiti nakon moje rastave i prijateljstvo je preraslo u nešto više", kazala je Tara za Gloriju.

Tara i Mateo voljeli bi zajednički osmisliti i neki poslovni projekt u skoroj budućnosti.

"Situacija nije bila idealna, no s vremenom sam shvatila da su moji osjećaji prema Mateu toliko jaki da nije imalo smisla reći mu da čeka šest mjeseci ili godinu dana da bi javnost bila zadovoljna ili da sve bude po nekim pravilima", poručila je Tara te je dodala i da je sretna što je poslušala svoje osjećaje i srce.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 6 +28 Vila Jelene Karleuše - 1 Celebrity Karleuša objavila video sa zlatnim lancima na grudima koji je iznenadio i njezine najvjernije fanove: ''Je li ovo realno, ja ne znam odakle joj više ideje!''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 7 +28 Maja Šuput - 9 Celebrity Suprug Maje Šuput u totalnoj nevjerici zbog legendarne ekipe koja je sjedila do njih u restoranu: ''U polunesvijesti je, ali se pravi''

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene