Nije mu ostala dužna

Naš plesač pohvalio se fotkom s putovanja, no njegova cura i lijepa glumica brzo mu je odgovorila: ''Meni si rekao da je samo poslovno...''

Mateo Cvenić - 3 Mateo Cvenić - 3 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo Cvenić - 2 Mateo Cvenić - 1 Tara Thaller - 1 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 3 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 Tara Thaller - 3 Tara Thaller - 2 Tara Thaller - 1 Tara Thaller - 2 +21 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 9 Galerija

Tara Thaller našalila se na račun svog partnera Matea Cvenića koji je otkrio da je otišao na putovanje u kojem spaja posao i zadovoljstvo.

Naš poznati par Mateo Cvenić i Tara Thaller ne prestaju privlačiti pozornost na društvenim mrežama, a ovog puta nasmijali su pratitelje komentirajući Mateovu zadnju fotografiju objavljenu na Instagramu.

 Naime, Mateo je pozirao u Rovinju pa u opisu objave napisao: "Posao i zadovoljstvo".

Objavu je komentirala njegova partnerica Tara.

"Zadovoljstvo, a? Meni si rekao samo za posao...", našalila se glumica u komentarima na što je Mateo također u šali odgovorio da jedno prati drugo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mateo Cvenić (@mateocvenic)

Podsjetimo, Tara i Mateo u ''Plesu sa zvijezdama'' natjecali su se do polufinala, a ona je nakon ispadanja objavila da se razvodi od supruga Farisa Pinje, s kojim je u braku provela godinu i pol dana, no tvrdi da tu odluku nije donijela zbog Matea.

"U pitanju su bili drugi razlozi. Ne želim ulaziti u detalje, no do razvoda bi došlo prije ili kasnije. Nije tajna da smo Mateo i ja kliknuli čim smo se upoznali. Tijekom sezone odlično smo se slagali i postali prijatelji, ali nije nam bilo ni na kraj pameti da ćemo se i ljubavno spojiti. Intenzivnije smo se počeli družiti nakon moje rastave i prijateljstvo je preraslo u nešto više", kazala je Tara za Gloriju.

Pogledaji ovo Tara Thaller Celebrity Naša lijepa glumica objavila snimku prvog plesa s novim frajerom koji ju je osvojio nakon razvoda: "Vidi se odmah kemija"

Iako su pokušali sakriti da su zajedno, to im nije dugo uspijevalo, a sad redovno uveseljavaju pratitelje zajedničkim objavama.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Miron Hauser i Ana Štanfel Hauser Miron i Stjepan Hauser - 1 Miron Hauser i Ana Štanfel Miron Hauser i Ana Štanfel - 4 +29 Miron Hauser i Ana Štanfel - 3 Celebrity Brat Stjepana Hausera odlučio se vjenčati s našom uspješnom kirurginjom nakon tri dana veze: ''Više ju nisam puštao, to je bilo to''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković, Fernando Hierro i njegov sin Alvaro - 3 Fani Stipković, Fernando Hierro i njegov sin Alvaro - 2 Fani Stipković, Fernando Hierro i njegov sin Alvaro - 1 Alvaro Ruiz - 2 +27 Alvaro Ruiz - 1 Celebrity Tri mjeseca nakon rođenja sina, Fani i Fernandu u obitelj stiže još jedna prinova!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene