Zaljubljeni golupčići!

Našu glumicu mentor je za blagdane odveo na jedno posebno mjesto, s njim je nakon rastave pronašla veliku sreću!

Tara Thaller i Mateo Cvenić - 4 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 4 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i Mateo Cvenić - 3 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 Tara Thaller - 2 Tara Thaller - 1 Tara Thaller - 2 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 6 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 7 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 8 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 9 +21 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 5 Galerija

Tara Thaller i Mateo Cvenić božićne blagdane provode u njegovom rodnom Osijeku, a zajedno su pozirali i pored božićne jelke.

Naš ljubavni par Tara Thaller i Mateo Cvenić u svojoj još uvijek svježoj ljubavi neprestano uživaju, a na svojim društvenim mrežama otkrili su i kako provode božićne blagdane.

Glumica i plesač na ove posebne dane otputovali su u njegov rodni Osijek, a na Instagramu su podijelili nekoliko fotografija.

Zajedno su pozirali ispred božićne jelke u božićnim džemperima, a pokazali su i da su prošetali gradom pa pozirali ispred panoramskog kotača i ručali u jednom restoranu.

''Sretan Božić, najbolje doba godine'', poželjeli su pratiteljima u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Thaller (@tara.thaller)

Podsjetimo, Tara i Mateo u ''Plesu sa zvijezdama'' natjecali su se do polufinala, a ona je nakon ispadanja objavila da se razvodi od supruga Farisa Pinje, s kojim je u braku provela godinu i pol dana, no tvrdi da tu odluku nije donijela zbog Matea.

"U pitanju su bili drugi razlozi. Ne želim ulaziti u detalje, no do razvoda bi došlo prije ili kasnije. Nije tajna da smo Mateo i ja kliknuli čim smo se upoznali. Tijekom sezone odlično smo se slagali i postali prijatelji, ali nije nam bilo ni na kraj pameti da ćemo se i ljubavno spojiti. Intenzivnije smo se počeli družiti nakon moje rastave i prijateljstvo je preraslo u nešto više", kazala je Tara za Gloriju.

Iako su pokušali sakriti da su zajedno, to im nije dugo uspijevalo, a sad redovno uveseljavaju pratitelje zajedničkim objavama.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev s mamom, bratom i sestrom +26 Ana Uršula Najev i Faris Pinja Celebrity Lijepa Luce opet je viđena u društvu friško rastavljenog glazbenika, odala ih je njezina kolegica iz Kumova, a šuškanja o ljubavi su sve glasnija!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Ecija i Goran Belošević - 1 Ecija i Goran Belošević - 2 Ecija i Goran Belošević - 3 +25 Ecija i Goran Belošević - 4 Celebrity Naše poznate novopečene mame sa svojim tek rođenim bebama pozirale su pored ukrašenih jelki, njihovi božićni outfiti sve su raznježili!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene