Ljubav na prvi pogled!

Brat Stjepana Hausera odlučio se vjenčati s našom uspješnom kirurginjom nakon tri dana veze: ''Više ju nisam puštao, to je bilo to''

Miron Hauser i Ana Štanfel Hauser Miron Hauser i Ana Štanfel Hauser Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Miron Hauser i Ana Štanfel Hauser Miron i Stjepan Hauser - 1 Miron Hauser i Ana Štanfel Miron Hauser i Ana Štanfel - 4 Miron Hauser i Ana Štanfel - 3 Miron Hauser i Ana Štanfel - 2 Miron Hauser i Ana Štanfel - 1 Stjepan i Miron Hauser Miron Hauser - 2 Miron Hauser - 3 +23 Miron Hauser - 4 Galerija

Brat Stjepana Hausera Miron Hauser i njegova supruga Ana Štanfel Hauser u ekskluzivnom intervjuu otkrili su da su se odlučili vjenčati nakon samo tri dana veze, a ispričali su i kad su znali da su stvoreni jedno za drugo.

Brat violončelista Stjepana Hausera, glazbenik Miron Hauser, privukao je pažnju javnosti prije nekoliko mjeseci kada se saznalo da je oženio poznatu vinkovačku kirurginju i estetsku liječnicu Anu Štanfel Hauser.

Supružnici su za Gloriju otkrili da su odluku o vjenčanju donijeli već nakon tri dana veze, a i kad su znali da je to to.

"Anu sam prvi put kontaktirao putem društvenih mreža u vrijeme pandemije koronavirusa u vezi nekog zdravstvenog pitanja i ostali smo u kontaktu. Točnije počeo sam je pozivati na sve svoje koncerte, ali se ona nikad niti na jednom od njih nije pojavila. Anin raspored je, kako sam kasnije uvidio, prenatrpan obavezama, da dan traje 29 sati njoj bi bio prekratak...", rekao je Miron.

No, onda mu je Ana poslala poruku i pohvalila njegovo crveno odijelo za nastup.

"Istog trenutka sam skužio da je vrag odnio šalu i upitao je kad sutra stiže u ordinaciju. Kako je Ana ranoranilac pojavio sam joj se na vratima u sedam ujutro i to je bilo - to. Ana je otvorila vrata, a ja sam je automatski zagrlio i više je nisam puštao...", otkrio je.

"Kad me Miron na prvom susretu bez riječi zagrlio na vratima, nisam mogla povjerovati da se to stvarno događa, ali sam se njegovom zagrljaju instinktivno prepustila. Tog je dana poslijepodne morao na put u Istru, na kojem mu se zbog svojih obaveza nisam mogla pridružiti, pa mi je priredio privatni koncert u ordinaciji. Donio je trombon, zvučnike i svu ostalu potrebnu opremu i svirao za mene dok sam radila s pacijentima", prisjetila se Ana.

U prva tri dana veze dogovorili su se da će se vjenčati, a danas, šest mjeseci nakon upoznavanja, supružnici se sele u novi dom u Remetama, piše Gloria.

"Rekli smo da ćemo se prvo vjenčati, pa tek onda upoznavati, jer u ludost se srlja", rekao je Miron.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miron Hauser (@mironhauser)

Inače, prije ovog braka, i Miron i Ana već su bili u brakovima, a Miron s bivšom suprugom ima 6-godišnjeg sina Vida.

Miron je uspješan skladatelj, trombonist i dirigent, a svirao je i u našem nekoć popularnom bendu Jinx. Tijekom karijere surađivao je i s brojnim drugim velikim imenima hrvatske estrade, poput Olivera Dragojevića, Nine Badrić, Gibonnija i Darka Rundeka, a sa svojim bratom Stjepanom nastupio je u dvorani Royal Albert Hall u Londonu.

Za razliku od Stjepana, Miron nije toliko medijski eksponiran, iako je dobro poznato i cijenjeno ime u glazbenim krugovima.

"Nije mi žao zbog toga. Ja jednostavno nisam influencer. On je vrhunski glazbenik, ali prije svega najveći PR majstor kojeg poznajem. On se time bavi vrlo uspješno", kazao nam je Miron jednom prilikom.

Podsjetimo, Stjepan i Miron imaju još i sestru Nušu, koja je također vrlo uspješna u glazbenim vodama.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Antolos Nika Antolos - 4 Nika Antolos - 2 Nika Antolos +25 Nika Antolos - 4 Celebrity Kći naše pjevačice žrtva je nasilja, ona je sada o svemu progovorila: "Sad mi tu njezinu čarobnu svjetlost netko gasi cipelama. Neće ići"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković, Fernando Hierro i njegov sin Alvaro - 3 Fani Stipković, Fernando Hierro i njegov sin Alvaro - 2 Fani Stipković, Fernando Hierro i njegov sin Alvaro - 1 Alvaro Ruiz - 2 +27 Alvaro Ruiz - 1 Celebrity Tri mjeseca nakon rođenja sina, Fani i Fernandu u obitelj stiže još jedna prinova!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene