Muzikalna obitelj

Znate li da Stjepan Hauser ima i sestru? Ne voli se medijski eksponirati, ali u jednom je području vrlo cijenjena

Nuša Hauser - 3 Nuša Hauser - 3 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nuša Hauser - 1 Nuša Hauser - 2 Nuša Hauser - 1 Nuša Hauser - 2 Nuša Hauser - 3 Nuša Hauser - 4 Vlada Divljan Miron i Stjepan Hauser - 3 Miron i Stjepan Hauser - 1 Miron Hauser i Ana Štanfel +21 Stjepan i Miron Hauser Galerija

Nedavno su svi upoznali brata Stjepana Hausera Mirona, a mnogi nisu znali da braća imaju i još jednog člana, sestru Nušu Hauser koja je također naslijedila muzikalne gene.

Stjepan Hauser jedan je od najpoznatijih svjetskih glazbenika, a tek nedavno hrvatska javnost saznala je da naš violončelist ima i brata Mirona Hausera koji je uspješni skladatelj, trombonist i dirigent. Ali, braća Hauser imaju i sestru, Nušu Hauser.

Nuša vješto izbjegava medije i ne voli se isticati, a i ona je baš kao i braća, krenula putem glazbe. Naime, Nuša je muzikologinja i viša kustosica dokumentaristica, a diplomirala je pri Odjelu Povijesti vizualnih umjetnosti i glazbe Sveučilišta u Padovi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hauser ❤️ Fanpage (@hauser_lovely)

Za razliku od Stjepana, Nuša i Miron nisu medijski eksponirani, ali u glazbenim krugovima itekako su poznati i cijenjeni.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nusa Hauser (@nusa_hauser32)

A čini se da su ljubav prema glazbi svo troje naslijedili od njihove majke Marije.

"Naša majka bila je profesorica udaraljki u glazbenoj školi. I stariji brat i sestra su išli u glazbenu školu, iako se oni ne bave glazbom, ali mi smo ostali u tome", ispričao je Miron.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Zvone Akrap - 1 Stipan i Vinko Macan Ivka Macan Ivka Macan i Andrija Akrap +28 Vesna Bužan Keler i Aljoša Gotovac Zanimljivosti Pogledajte urnebesne fotografije omiljenih likova iz Kumova i kako su nekad izgledali: "Thompson i Danijela!"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Mihelčić i Lovro Kondža Mirna Mihelčić Mirna Mihelčić i Lovro Kondža Mirna Mihelčić i Lovro Kondža +24 Mirna Mihelčić i Lovro Kondža Celebrity Moglo bi vas iznenaditi tko glumi bebu Cvitu u Kumovima, njezina mama iz serije otkrila je dosad nepoznate informacije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene