našao onu pravu?

Hauser u društvu tajanstvene brinete u prozirnoj haljini uzbuđeno poručio: ''Ona je ta, ljudi!''

Stjepan Hauser Stjepan Hauser Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser - 3 Stjepan Hauser - 8 Stjepan Hauser - 5 Stjepan Hauser - 1 Stjepan Hauser - 2 Stjepan Hauser - 7 Stjepan Hauser - 4 Miron i Stjepan Hauser - 3 Miron i Stjepan Hauser - 1 Novak Đoković i Stjepan Hauser - 1 +21 Novak Đoković i Stjepan Hauser - 1 Galerija

Stjepan Hauser objavio je novi videozapis s misterioznom brinetom pa pratiteljima priznao da je ona prava za njega, a uživali su u šampanjcu i vatrometu.

Naš poznati violončelist Stjepan Hauser jedan je od najvećih zavodnika u regiji, ali i šire, a njegov ljubavni život uvijek ostavlja upitnike iznad glava mnogih.

Iako često objavljuje prisne fotografije s različitim ženama, sad je u svojim pričama na Instagramu snimio videozapis pa otkrio da bi ova žena mogla biti ta.

''Uzdravlje, ljubavi moja. Pogledaj što sam opet za tebe organizirao. Bože moj, kakav spektakl'', govorio je Stjepan dok se s čašom šampanjca pridruživao misterioznoj brineti na balkonu.

Iz spavaće sobe čuje se zvuk jazza, a tajanstvena brineta na balkonu je u prozirnoj haljini podiže čašu šampanjca u zrak i gleda u vatromet u daljini.

''Misteriozna dama. Misteriozna dama. Ona je ona prava, zapravo. Ona je ona prava. Nitko ne zna tko je ona. To je tajanstvena dama'', ponavljao je Hauser u kameru.

Kad je krenuo vatromet, Hauser se nije prestao diviti, a potom je prigrlio svoju damu, koja je lice sakrila od kamere pa mu stavila glavu na rame.

Hauser je s brinetom pozirao već nekoliko puta, ali još nijednom nije otkrio o kome se radi i je li to doista njegova partnerica.

Nakon prekida veze s Jelenom Rozgom skriva svoj ljubavni život, a prošlog ljeta rekao je da je u ozbiljnoj vezi s Ukrajinkom Marijom, koju je doveo u svoj istarski dom, u blizini Pule, a pohvalio se i da ju je upoznao s roditeljima.

Prije su ga povezivali i s poznatom pijanisticom Lolom Astanovom, no ona je u razgovoru za IN magazin otkrila kako se radilo samo o glazbenoj suradnji i da među njima nije bilo ništa više od toga, kao što su neki mediji prenijeli.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny i Karlo Šeparović Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny +26 Maja Lena Lopatny - 3 Celebrity Kći Mije Begović objavila prelijepe vijesti s dečkom kojeg je dosad skrivala: "Presretni smo, ovo su nam najljepši životni trenutci!"

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Hrvatska vaterpolska reprezentacija - kalendar 2024. - 5 Hrvatska vaterpolska reprezentacija - kalendar 2024. - 11 Hrvatska vaterpolska reprezentacija - kalendar 2024. Hrvatska vaterpolska reprezentacija - kalendar 2024. +23 Hrvatska vaterpolska reprezentacija - kalendar 2024. Celebrity Naše Barakude za kalendar su se primili kućanskih poslova, a jasno je zašto su svi primjerci rasprodani u rekordnom roku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene