hoće li uspjeti u tome?

Hauser novom fotografijom pokušao opet pridobiti naklonost svojih fanova nakon što su ga napali zbog brinete s kojom je pozirao!

Stjepan Hauser - 2 Stjepan Hauser - 2 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser - 4 Stjepan Hauser - 1 Stjepan Hauser - 3 Stjepan Hauser - 5 Stjepan Hauser - 4 Stjepan Hauser - 6 Stjepan Hauser - 7 Stjepan Hauser - 8 Stjepan Hauser Stjepan Hauser +21 Stjepan Hauser - 3 Galerija

Stjepan Hauser objavio je niz fotografija s obiteljskog okupljanja u kojima je osim rodbine pokazao i svoje roditelje.

Violončelist Stjepan Hauser pohvalio se pratiteljima obiteljskim druženjem i pozirao u zagrljaju svoje majke i oca.

Stjepan ih je oboje zagrlio, a svi su pozirali nasmiješeni. Pratitelje je posebno privuklo to što na sebi nije imao majicu.

"Obiteljsko vrijeme", poručio je u opisu.

Na fotografiji možemo primijetiti kako Stjepan jako nalikuje ocu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

"Imaš prelijepu majku", "Apsolutno najslađa fotka ikad", "Najbolje vrijeme je ono provedeno s obitelji", "Prelijepo", samo su neki od komentara.

Nedavno je  podijelio prisne fotografije s misterioznom brinetom, a obožavatelji su ga u komentarima prozvali ženskarošem.

Nakon prekida veze s Jelenom Rozgom skriva svoj ljubavni život, no često na Instagramu dijeli fotografije na kojima pozira s lijepim ženama.

Nedavno je potaknuo glasine i da je u ozbiljnoj vezi s Ukrajinkom Marijom, koju je doveo u svoj istarski dom, u blizini Pule, a pohvalio se i da ju je upoznao s roditeljima.

Prije su ga povezivali i s poznatom pijanisticom Lolom Astanovom, no ona je u razgovoru za IN magazin otkrila kako se radilo samo o glazbenoj suradnji i da među njima nije bilo ništa više od toga, kao što su neki mediji prenijeli.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 5 +25 Claudia Rivier - 6 Celebrity Slavonka o čijim grudima se ne prestaje pričati i ovoga je puta bujne atribute jedva ugurala u gornji dio badića!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Rade Šerbedžija in magazin: Rade Šerbedžija - 4 Rade Šerbeždija i Lenka Udovički - 2 Rade Šerbeždija i Lenka Udovički - 3 +20 Rade Šerbeždija i Lenka Udovički - 5 Celebrity Osvanula rijetka fotografija Rade Šerbedžije s prvom suprugom, čijoj su se ljepoti svi divili, a nakon razvoda snašla ju je tragična sudbina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene