u kućnom izdanju

Novi partner naše lijepe glumice slikom je otkrio što rade vikendom: "Subotom neki idu na špicu, a Tara..."

Tara Thaller i Mateo Cvenić Tara Thaller i Mateo Cvenić Instagram/Screenshot 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 3 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 4 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 Tara Thaller Tara Thaller Tara Thaller - 1 Tara Thaller - 2 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 +23 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 4 Galerija

Mateo Cvenić na svom je Instagramu objavio fotografiju Tare Thaller dok je obavljala neke od kućnih poslova.

Profesionalni plesač Mateo Cvenić i glumica Tara Thaller nedavno su otkrili da su u vezi, a sada rado dijele svoje zajedničke trenutke na društvenim mrežama.

Tako je Mateo sada na svom Instagramu podijelio fotografiju Tare u potpuno ležernom i prirodnom izdanju kako sjedi u dnevnom boravku i slaže komad namještaja.

"Subotom neki idu na špicu, a Tara...", dodao je na fotografiju.

Tara je na sebi imala kratke hlačice, rozi ogrtač i kućne papuče, a na licu nije imala ni trunke šminke. Pozirala je nasmiješeno.

Fotografiju možete pogledati u našoj galeriji.

Podsjetimo, ovom paru ljubav se dogodila u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem su zajedno doplesali do polufinala, a Tara je nakon ispadanja objavila da se razvodi od supruga Farisa Pinje, s kojim je u braku provela godinu i pol dana, no tvrdi da tu odluku nije donijela zbog Matea.

"U pitanju su bili drugi razlozi. Ne želim ulaziti u detalje, no do razvoda bi došlo prije ili kasnije. Nije tajna da smo Mateo i ja kliknuli čim smo se upoznali. Tijekom sezone odlično smo se slagali i postali prijatelji, ali nije nam bilo ni na kraj pameti da ćemo se i ljubavno spojiti. Intenzivnije smo se počeli družiti nakon moje rastave i prijateljstvo je preraslo u nešto više", kazala je Tara za Gloriju.

Tara i Mateo voljeli bi zajednički osmisliti i neki poslovni projekt u skoroj budućnosti.

"Situacija nije bila idealna, no s vremenom sam shvatila da su moji osjećaji prema Mateu toliko jaki da nije imalo smisla reći mu da čeka šest mjeseci ili godinu dana da bi javnost bila zadovoljna ili da sve bude po nekim pravilima", poručila je Tara te je dodala i da je sretna što je poslušala svoje osjećaje i srce.

Tara i Mateo bili su jedan od omiljenih plesnih parova prošle sezone showa "Ples sa zvijezdama" i mnogi gledatelji su im u komentarima na društvenim mrežama pisali da bi bili i idealan ljubavni par.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina Severina - 9 Severina - 10 +25 Severina - 11 Celebrity Pogledajte najnoviju Severininu fotografiju zbog koje su je u komentarima prozvali najmlađom ženom na svijetu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 6 +25 Claudia Rivier - 7 Celebrity Slavonka bujnih grudi iznenadila opisom uz fotografiju svojih oblina koja je, čini se, upućena nekom muškarcu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene