"Ljepoto"

Naša zgodna glumica objavila fotku u kućnom izdanju: "Prvo sam mislio da je ovo nekakav srednjovjekovni kostim!"

Tara Thaller - 2 Tara Thaller - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 1 Tara Thaller - 3 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 3 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 Tara Thaller - 3 Tara Thaller - 2 Tara Thaller - 1 Tara Thaller - 2 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 7 +19 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 9 Galerija

Tara Thaller pozirala je u kućnom izdanju.

Naša glumica Tara Thaller osvanula je na društvenim mrežama u potpuno prirodnom izdanju u kakvom je do sada nismo imali prilike za vidjeti. 

Pozirala je u crno-bijeloj kupaonici sa sivim ogrtačem, a kosu je zamotala u bijeli ručnik. 

"Briga o sebi me raspoložava", poručila je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TARA THALLER (@tara.thaller)

"Prvo sam mislio da je ovo nekakav srednjovjekovni kostim!", napisao je jedan od pratitelja koji je nasmijao i samu Taru.

U nastavku komentara pratitelji su ishvalili njezin prirodan izgled koji im se veoma svidio.

Tara je u sretnoj vezi s plesačem Mateom Cvenićem od kojeg se u posljednje vrijeme ne odvaja.

Podsjetimo, Tara i Mateo u ''Plesu sa zvijezdama'' natjecali su se do polufinala, a ona je nakon ispadanja objavila da se razvodi od supruga Farisa Pinje, s kojim je u braku provela godinu i pol dana, no tvrdi da tu odluku nije donijela zbog Matea.

"U pitanju su bili drugi razlozi. Ne želim ulaziti u detalje, no do razvoda bi došlo prije ili kasnije. Nije tajna da smo Mateo i ja kliknuli čim smo se upoznali. Tijekom sezone odlično smo se slagali i postali prijatelji, ali nije nam bilo ni na kraj pameti da ćemo se i ljubavno spojiti. Intenzivnije smo se počeli družiti nakon moje rastave i prijateljstvo je preraslo u nešto više", kazala je Tara za Gloriju.

Iako su pokušali sakriti da su zajedno, to im nije dugo uspijevalo, a sad redovno uveseljavaju pratitelje zajedničkim objavama.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković s mamom i kumom Sandra Perković i Edis Elkasević Sandra Perković - 3 Sandra Perković - 4 +26 Sandra Perković u vjenčanici Matije Vuice Celebrity Pogledajte kako se mama Sandre Perković dotjerala za kćerino vjenčanje, a njezinu kumu jedva ćete prepoznati!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Seger i Zlatan Ibrahimović - 2 Helena Seger i Zlatan Ibrahimović - 3 Helena Seger i Zlatan Ibrahimović - 1 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 2 +26 Zlatan Ibrahimović - 1 Celebrity Partnerica Zlatana Ibrahimovića u tijesnom outfitu pokazala da nimalo ne zaostaje za njim kad su kondicija i trening u pitanju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene