Došla i ekipa iz serije

Lucu iz Kumova na koncertu iz publike bodrio nedavno razvedeni kolega, za kojeg se šuška da joj je više od prijatelja!

Ana Uršula Najev Ana Uršula Najev Instagram/Screenshot 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev Ana Uršula Najev Ana Uršula Najev Ana Uršula Najev Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev i Faris Pinja Ana Uršula Najev s mamom, bratom i sestrom +22 Ana Uršula Najev - 3 Galerija

Ana Uršula Najev održala je koncert u Klubu Kazališta Komedija, a iz publike su je bodrili kolege iz "Kumova" i Faris Pinjo.

Zvijezda serije "Kumovi" Ana Uršula Najev, koju gledamo u ulozi Luce Akrap, također je talentirana pjevačica, a za vikend je oduševila publiku na svojem koncertu u Klubu Kazališta Komedija u Zagrebu.

"Suze isto vole propivat. Hvala svakoj duši u publici sinoć na magičnoj večeri. Hvala mojim čarobnjacima Čići, Renatu i Ivi. Hvala Klubu Kazališta Komedija", napisala je Ana Uršula uz snimku s koncerta koju je objavila na svojem profilu na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Uršula Najev (@aunajev)

"Predivno", "Bravo, mačko", "Kakva žena", "Najbolja glumica i pjevačica na svijetu", samo su neki od brojnih komplimenata koje je dobila na društvenoj mreži.

Anu su na koncertu došli podržati i njezini kolege iz "Kumova" Jagoda Kumrić, Konstantin Haag i Petra Kraljev, a iz publike ju je bodrio i Faris Pinjo, bosanskohercegovački glumac i glazbenik za kojeg se već neko vrijeme šuška da joj je dečko.

Ana je u svojim pričama na Instagramu podijelila objave kolega i Farisa s koncerta, a možete ih pogledati u našoj galeriji.

Ana i Faris u zadnje su vrijeme često zajedno, zbog čega su počele kružiti glasine o tome da su par, no njih dvoje o svemu šute.

Podsjetimo, Faris se prošle godine razveo od glumice Tare Thaller, i to nakon malo više do godinu dana braka.

"Istina je, Tara i ja zajednički smo donijeli ovu odluku. Pokušali smo spasiti brak, no brojne poslovne obveze koje smo oboje imali proteklih mjeseci jednostavno su dovele do toga da smo se međusobno udaljili.

Znam da će ovo biti medijski zanimljiva tema, oboje smo javne osobe pa nam je jasan i interes javnosti, no želim reći da smo brak okončali bez gorčine, bez negativnih emocija i bez raščlanjivanja krivice. Imali smo i divnih zajedničkih trenutaka i siguran sam da smo na njima oboje zahvalni, ali sada je došlo vrijeme da krenemo svatko svojim putem", izjavio je Faris tada.

Farisova bivša supruga Tara tijekom u vezi je s Mateom Cvenićem, kojeg je upoznala dok su zajedno sudjelovali u showu "Ples sa zvijezdama".

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Perkovac - 2 Goran Perkovac - 2 Goran Perkovac - 1 Goran Perkovac - 3 +6 Goran Perkovac - 1 Zanimljivosti Golišave fotografije našeg rukometnog izbornika prije 28 godina obišle su svijet, pogledajte kako je izgledao davne 1996.!  

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Dečak i Nina Celio-Cega, 2012. godina Ivan Dečak i Nina Celio-Cega, 2012. godina Ivan Dečak i Nina Celio-Cega Ivan Dečak i Nina Celio-Cega +18 Ivan Dečak i Nina Celio-Cega Celebrity Domaći glazbenik ljubav svog života upoznao je u vrtiću, život ih je razdvojio i opet spojio, ali nisu stigli do oltara!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene