ispunila mu želju

Splitska pjevačka zvijezda prisjetila se pokojnog oca, koji bi sada bio posebno ponosan na nju: "Uvijek je govorio da mu je najveća želja...

Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško - 4 Antonia Dora Pleško - 5 Antonia Dora Pleško - 6 Antonia Dora Pleško - 7 Antonia Dora Pleško - 8 Antonia Dora Pleško - 9 +22 Antonia Dora Pleško - 10 Galerija

Antonia Dora Pleško posvetila je objavu svojem pokojnom ocu na njegov rođendan, a otkrila je i da je ostvarila njegovu veliku želju.

Mladu splitsku pjevačicu Antoniju Doru Pleško (25) uskoro ćemo gledati i u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Vijest o sudjelovanju u popularnom showu Nove TV objavila je na za nju posebno važan datum - rođendan njezina pokojnog oca Damira, koji je preminuo u kolovozu 2020. godine.

Pogledaji ovo Antonia Dora Pleško Celebrity Splitska pjevačica progovorila o najtežim životnim trenucima: ''Mislila sam da je to moj kraj, sanjam da ih mogu zagrliti''

Tim se povodom oglasila i u pričama na Instagramu, gdje je otkrila što je njenu ocu bila velika želja.

"Mom tati bi danas bio 51. rođendan... Uvijek je govorio da mu je najveća želja da budem u TLZP-u jer je smatrao da mi je tu mjesto. Sigurno je sada sretan i emotivan i ima najljepši rođendanski poklon. Volim te najviše na svitu i I'm gonna make you so proud", napisala je Antonia uz crno-bijelu fotografiju na kojoj se grli s ocem.

Fotografiju pogledajte u galeriji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Antonia Dora Pleško (@antoniadoraaa)

Antonia je za naš portal otkrila kako je reagirala kada je pozvana da sudjeluje u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

''Poziv za show me iznenadio jer sam nekako to priželjkivala godinama i znala sam da moram biti tu. Nisam se premišljala o pristanku ni sekunde", rekla nam je mlada Splićanka.

''Jako sam uzbuđena zbog ovog projekta. Ostvario se dio mojih dječjih snova i mislim da će mi ovaj show donijeti super stvari'', istaknula je.

Pogledaji ovo In Magazin: Antonija Dora Pleško - 4 inMagazin Antonia Dora Pleško skupila hrabrost i odlučila podijeliti nepoznate detalje iz svog života: "Još nisam dovoljno došla sebi nakon svega toga"

Podsjetimo, Antoniju je domaća publika prvi put upoznala 2009. godine, kada se natjecala u popularnom showu Nove TV Supertalent.

Tada joj je bilo samo 10 godina, a svojim iznimnim glazbenim talentom očarala je žiri i publiku te je natjecanje završila u samom finalu. Nazivali su je malenom Lizom Minelli, splitskim čudom od djeteta, dobila je čak i ulogu u holivudskoj seriji.

U Supertalent se vratila i 2017. godine, a iako je došla samo kao pratnja prijateljici Loreni Bućan, na kraju je i sama nastupila te je dobila zlatni gumb.
I tada joj je pobjeda u showu izmakla za dlaku, no njezina je karijera nakon toga doživjela strelovit uspon.

Pogledaji ovo Antonia Dora Pleško Nekad i sad Upoznali smo je kao talentiranu djevojčicu, a pred očima javnosti izrasla je u prelijepu mladu ženu!

Od tada je Antonia nastupala i na popularnim domaćim festivalima, natjecala se i na Dori, izbacila nekoliko pjesama i spotova, a osim glazbom pozornost javnosti danas privlači i svojim izgledom.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Filip Gežin - 1 Ella Dvornik i Filip Gežin Ella Dvornik i Filip Gežin Filip Gežin +27 Filip Gežin - 3 Celebrity Ella Dvornik objavila je prvu fotografiju s mladim producentom za kojeg se šuška da joj je novi partner, o svemu mudro šute!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Cillian Murphy - 1 Cillian Murphy - 2 Cillian Murphy sa ženom i sinom Cillian Murphy sa ženom i sinom +28 Cillian Murphy - 4 Celebrity Glumac o kojem bruji cijeli svijet u kući nema dvije stvari bez kojih većina danas ne može živjeti, a za to ima i svoje objašnjenje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene