"Splitsko čudo od djeteta"

Upoznali smo je kao talentiranu djevojčicu, a pred očima javnosti izrasla je u prelijepu mladu ženu!

Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško +24 Antonia Dora Pleško Galerija

Antonia Dora Pleško proslavila se u showu Supertalent, u kojem je prvi put sudjelovala kao djevojčica, a otad je izgradila glazbenu karijeru te je izrasla u pravu ljepoticu.

Mladu splitsku pjevačicu Antoniju Doru Pleško (25) domaća publika prvi je put upoznala 2009. godine, kada se natjecala u popularnom showu Nove TV Supertalent.

Tada joj je bilo samo 10 godina, a svojim iznimnim glazbenim talentom očarala je žiri i publiku te je natjecanje završila u samom finalu. Nazivali su je malenom Lizom Minelli, splitskim čudom od djeteta, dobila je čak i ulogu u holivudskoj seriji.

U Supertalent se vratila iz 2017. godine, a iako je došla samo kao pratnja prijateljici Loreni Bućan, na kraju je i sama nastupila te je dobila zlatni gumb.

I tada joj je pobjeda u showu izmakla za dlaku, no njezina je karijera nakon toga doživjela strelovit uspon.

Nastupala  jena popularnim domaćim festivalima, natjecala se i na Dori, izbacila nekoliko pjesama i spotova, a osim glazbom pozornost javnosti danas privlači i svojim izgledom.

Pogledaji ovo In Magazin: Antonija Dora Pleško - 7 inMagazin Antonia Dora javnosti je napokon predstavila dečka i to u novom spotu: ''Previše sam se opekla, priču o nama čuvam za sebe''

Na Instagramu ima više od 22 tisuće sljedbenika koji je redovito ispod objava obasipaju lajkovima i komplimentima, a ovih dana ne prestaje ih oduševljavati svojim fotografijama iz Zagreba, gdje trenutačno boravi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Antonia Dora Pleško (@antoniadoraaa)

Antonia je prošle godine pokrenula i vlastiti podcast u kojem prepričava situacije iz svoga života koje su dosad bile nepoznanica.

"Toliko sam htjela pričati o svemu što me u životu mučilo i što sam prošla, ali i dati savjete kroz svoje situacije. Ali da sve to bude baš kako se zove i podcast 'Bez filtera, iskreno'. Odlučila sam se za audiopodcast jer ne želim biti fokusirana na kameru i odmah mi je to drukčiji pristup. Iskreno, ja sam tu bez šminke u trenirci na kauču ili bilo gdje i pričam iz srca kao što bih da je netko pored mene", objasnila je pjevačica u IN magazinu.

Pogledaji ovo Antonia Dora Pleško Celebrity Splitska pjevačica progovorila o najtežim životnim trenucima: ''Mislila sam da je to moj kraj, sanjam da ih mogu zagrliti''

Koliko se Antonia promijenila otkako smo je kao djevočicu upoznali u Supertalentu, pogledajte u našoj galeriji.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Martin Kosovec i Ana Uršula Najev Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 2 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 3 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 5 +30 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 7 Celebrity Ana Uršula Najev objavila fotografiju s mladićem o kojem priča cijela Hrvatska: "Neprocjenjivo, bravo!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Žanamari Perčić Revija Infinity Runway, Žanamari Perčić Žanamari Perčić Revija Infinity Runway, Žanamari Perčić +26 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari otkrila pravu istinu o svom braku, evo kako stoje stvari između nje i supruga: "Znači, nije samo da ću ja patiti u životu, nego..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene