Što kažete na ovo?

Glumac o kojem bruji cijeli svijet u kući nema dvije stvari bez kojih većina danas ne može živjeti, a za to ima i svoje objašnjenje

Cillian Murphy Cillian Murphy Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Cillian Murphy - 1 Cillian Murphy - 2 Cillian Murphy sa ženom i sinom Cillian Murphy sa ženom i sinom Cillian Murphy - 4 Cillian Murphy - 2 Cillian Murphy - 1 Cillian Murphy - 7 Cillian Murphy - 8 Cillian Murphy - 9 +22 Cillian Murphy - 10 Galerija

Dok cijeli svijet bruji o njemu, irski glumac Cillian Murphy ne odriče se svog načina života, a mnogi su se iznenadili kada su čuli da kod kuće nema internet i da ne voli koristiti mobitele.

Irski glumac Cillian Murphy trenutačno je jedan od najpopularnijih i najuspješnijih glumaca, osvaja nagradu za nagradom za svoj glavni lik u filmu "Oppenheimer" i u središtu je pozornosti, no može se pretpostaviti da mu se to baš i ne sviđa, s obzirom na to da je oduvijek svoj privatni život držao podalje od svjetla reflektora.

47-godišnji Cillian ranije je priznao da mrzi slavu i bogatstvo koje dolazi s njegovim poslom te da sanja o danu u kojem će ta dva aspekta njegova života biti potpuno odvojena.

Pogledaji ovo Bradley Cooper Preporuke Bradley Cooper šest godina se pripremao za scenu od samo šest minuta, a njegov glavni rival koji je po svemu uspješniji imao je skroz drugačiji pristup!

Murphy je u braku s Yvonne McGuinness od 2004. godine, a upoznali su se još davne 1996. Imaju dvoje djece, 18-godišnjeg sina Malachyja i 17-godišnjeg Arana, koje odgajaju u Irskoj po dosta strogim pravilima, pa primjerice ako momci žele koristiti internet, moraju ga pronaći negdje drugdje izvan svoje kuće.

Naime, njihov obiteljski dom u Irskoj nema internet niti Wi-Fi, a čini se da zvijezda "Peaky Blindersa" ne voli ni mobitele.

"Otac sam dvoje tinejdžera. I ja sam nekada bio mlad, shvaćam koliko je to mladoj osobi danas teško u društvu. Vrlo je složeno vrijeme odrastanja, stvari se mijenjaju jako velikom brzinom. Svi smo svjesni učinka interneta i života na mreži. Čini mi se kao djeca žive unutar tih uređaja", izjavio je Cillian jednom prilikom za The Mirror.

Cillianova odluka o životu bez interneta i mobitela mi je:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

  Pogledaji ovo Cillian Murphy Zanimljivosti Tajnoviti ljepotan kojeg svi obožavaju svoj privatni život vješto čuva, a sada je pokazao obitelj, za koju rijetki znaju kako izgleda!

2015. godine Cillian je potrošio 1,5 milijun funti na prekrasan dom na željenoj lokaciji u četvrti Monkstown u južnom Dublinu. Riječ je o staroj kući sa šest dvokrevetnih spavaćih soba, s dnevnim boravkom u kojem je kamin. Udaljena je samo pet minuta šetnje do mora i blizu je niza luksuznih sadržaja, uključujući jahtaške klubove, parkove i brojne tražene i cijenjene škole.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Laura Dern i Billy Bob Thornton Laura Dern i Billy Bob Thornton Laura Dern - 16 Laura Dern - 15 +18 Billy Bob Thornton, Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Planirali su obitelj i živjeli zajedno, a onda je ona bez objašnjenja saznala da se oženio drugom: "Više nikada nisam čula niti riječ od njega"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Matt LeBlanc - 1 Matt LeBlanc - 4 Matt LeBlanc - 3 Matt LeBlanc - 2 +26 Matt LeBlanc - 5 Nekad i sad Otužni izgled nekad omiljenog Joeyja zabrinuo je obožavatelje, skupio je višak kila, a djeluje tužno i zamišljeno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene