Dugo ga nije bilo

Otužni izgled nekad omiljenog Joeyja zabrinuo je obožavatelje, skupio je višak kila, a djeluje tužno i zamišljeno

Matt LeBlanc Matt LeBlanc Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Matt LeBlanc - 1 Matt LeBlanc - 4 Matt LeBlanc - 3 Matt LeBlanc - 2 Matt LeBlanc - 5 Matt LeBlanc - 4 Matt LeBlanc - 2 Matt LeBlanc - 1 Matthew Perry i Matt LeBlanc Matthew Perry i Matt LeBlanc +20 Matthew Perry i Matt LeBlanc Galerija

Matt LeBlanc snimljen je nakon dužeg vremena u javnosti ispred jednog restorana u Los Angelesu.

Američki glumac i zvijezda serije "Prijatelji" Matt LeBlanc viđen je nakon dužeg vremena u javnosti. Fotografi su ga snimili ispred jednog restorana u Los Angelesu, no nije djelovao najbolje raspoložen.

56-godišnji glumac izgledao je potišteno i zamišljeno, a uhvaćen je i kako nepristojno pljuje na ulici, što se sigurno neće svidjeti njegovim obožavateljima.

Matt je nedavno prolazio kroz tužno razdoblje nakon što je ostao bez kolege Matthewa Perryj,a s kojim je glumio u hit-seriji "Prijatelji", a koji ga je smatrao svojim mlađim bratom.

Jeste li vi obožavatelj Prijatelja?

  • Da, pogledao sam sve sezone nekoliko puta.
  • Nisam pogledao niti jednu epizodu.

Ukupno glasova:

I dok je Matthew od malih nogu sanjao o uspješnoj karijeri i slavi, Matt je živio nešto drukčijim životom u mladosti. Školovao se za stolara, oduvijek su ga zanimali motori, a nakon što je odustao od koledža, uputio se u New York jer se htio okušati kao model. I u tome je doista uspio, snimao je reklame za svjetske brendove, a onda je konačno dobio i ulogu Joeyja u "Prijateljima".

Pogledaji ovo Matt LeBlanc Celebrity Pogledajte kako se omiljeni Joey nosi s gubitkom Chandlera, snimljen je prvi put nakon njegove smrti

Godinu prije završetka snimanja Matt se vjenčao s američkom glumicom Melissom McKnight i dobili su kćer Marinu Pearl, kojoj je osam mjeseci nakon rođenja dijagnosticirana kortikalna displazija mozga. Da nešto nije u redu, roditelji su shvatili u trenucima kada je pokušavala puzati, no uvijek i iznova je padala na lijevu stranu i počela je patiti od epileptičkih napadaja.

Matt se nakon toga povukao iz glumačkog svijeta i odlučio se posvetiti brizi o kćeri. Nakon dvije godine braka razveo se od Melisse, a 2011. godine u potpunosti je nestao iz javnosti.

"Ne znam je li to bila bolest moje kćeri ili činjenica da sam bio previše fokusiran na posao, ali osjećao sam da sam pregorio i da mi treba vremena da se distanciram. Pozvao sam agenta i rekao mu da zaboravi moj broj telefona na nekoliko godina, potpuno sam odustao, srećom, uspio sam. To su bili trenuci u kojima sam se osjećao kao da ću doživjeti živčani slom. Neko vrijeme nisam morao ništa raditi. Mojoj je kćeri dijagnosticiran problem s mozgom. Bilo je to veoma mračno razdoblje, ali uspjeli smo ga prebroditi", izjavio je u jednom od intervjua.

Pogledaji ovo Serija Prijatelji - 2 Zanimljivosti Kako su "Prijatelji" nastavili karijere nakon serije koja im je promijenila život? Evo tko je od njih danas najbogatiji, a tko je nešto manje uspješan!

Marina danas ima 19 godina i za razliku od većine djece slavnih roditelja, nema otvorene profile na društvenim mrežama, a glumac ju je oduvijek čuvao daleko od očiju javnosti. Jedini put kada ju je poveo sa sobom na crveni tepih bilo je 2014. godine, a nekoliko puta ulovili su ih i paparazzi, no njezine novije fotografije ne mogu se pronaći.

Matt je jednom prilikom za The Sunday Times ispričao da je odrasla uz konje jer bi obitelj vikendom provodila vrijeme na ranču u Santa Barbari te da jako lijepo pjeva, ali to su tek detalji, dok je ostatak priče za javnost ipak odlučio sakriti.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Laura Dern i Billy Bob Thornton Laura Dern i Billy Bob Thornton Laura Dern - 16 Laura Dern - 15 +18 Billy Bob Thornton, Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Planirali su obitelj i živjeli zajedno, a onda je ona bez objašnjenja saznala da se oženio drugom: "Više nikada nisam čula niti riječ od njega"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Jeremy Allen White - 8 Jeremy Allen White - 9 Jeremy Allen White - 10 Jeremy Allen White - 6 +12 Jeremy Allen White Zanimljivosti Nagli uspjeh koštao ga je braka, ali već je osvojio ljepoticu koju mnogi priželjkuju, no s jednom stvari se teško nosi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene