To se čekalo

Oglasio se prvi član slavne petorke nakon smrti njihova Chandlera, teško je suzdržati suze na ovo: "Trenuci s tobom bili su mi najdraži"

Serija Prijatelji Serija Prijatelji Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry i Matt LeBlanc Matthew Perry i Matt LeBlanc - 3 Matthew Perry i Matt LeBlanc Matthew Perry i Matt LeBlanc Serija Prijatelji - 2 Matthew Perry i Matt LeBlanc - 2 Matthew Perry i Matt LeBlanc - 1 Matt Leblanc, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston Matt LeBlanc Matt LeBlanc +20 Mike Hagerty i Matt LeBlanc Galerija

Matt LeBlanc oglasio se na svom profilu na Instagramu povodom smrti Matthewa Perryja i sve rasplakao svojim riječima.

Američki glumac i zvijezda "Prijatelja" Matt LeBlanc prvi je član glumačke ekipe istoimene serije koji se oglasio na društvenim mrežama povodom smrti Matthewa Perryja.

"Matthew. Teška se srca opraštam. Trenuci koje smo proveli zajedno iskreno su mi među najdražim trenucima u životu. Bila mi je čast dijeliti pozornicu s tobom i zvati te prijateljem. Uvijek ću se nasmijati kad pomislim na tebe i nikada te neću zaboraviti. Nikada. Raširi krila i leti, brate, konačno si slobodan. Puno te volim. I pretpostavljam da ćeš zadržati 20 dolara koje mi duguješ", napisao je Matt u objavi koju je podijelio zajedno s njihovim fotografijama, pa mnogima izmamio suze na oči.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Matt LeBlanc (@mleblanc)

"Čekao sam ovo", "Gorki oproštaj", "Evo, plačem", "Vaše prijateljstvo nikada neće biti zaboravljeno. Volimo vas obojicu", "Istovremeno plačem i smiješim se", "Moje srce", "Pitao sam se kada ćeš se oglasiti", "Mislim da nikad neću prestati biti tužan", "Tako mi je žao", "A mislila sam da više neću plakati", samo su neki od komentara Mattovih pratitelja.

Matt je inače prvi koji je prekinuo šutnju nakon Matthewove smrti na društvenim mrežama, a glavna glumačka postava "Prijatelja" oglasila se tek kratkim službenim priopćenjem nekoliko dana nakon tužnog događaja.

U njemu su Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer i Lisa Kudrow rekli da je to za njih nesaglediv gubitak te da su shrvani.

"Svi smo potpuno shrvani gubitkom Matthewa. Bili smo više od samo glumaca. Mi smo obitelj. Toliko toga moglo bi se reći, ali sada ćemo si uzeti trenutak da tugujemo i procesuiramo ovaj nesagledivi gubitak. S vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo u stanju. Zasad su naše misli i ljubav s Mattyjevom obitelji, njegovim prijateljima i svima koji su ga voljeli diljem svijeta", poručili su tada.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Elettra Lamborghini - 7 Elettra Lamborghini - 6 Elettra Lamborghini - 5 Elettra Lamborghini - 4 +21 Elettra Lamborghini - 3 Celebrity Svi su samo čekali da odvezani bikini klizne s oblina nasljednice automobilskog carstva, a nadimak koji je dobila govori sve o njezinu ponašanju!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja Iris Livaja Iris Livaja Iris Livaja +25 Iris Livaja Nekad i sad Iris Livaja zbog 14 godina mlađeg Marka odrekla se manekenske karijere, a evo kako je izgledala dok je još vladala modnim pistama!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene