njih se čekalo

Shrvani Prijatelji konačno su se oglasili nakon iznenadne Chandlerove smrti: "S vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo u stanju"

Serija Prijatelji Serija Prijatelji Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ekipa serije Prijatelji Matthew Perry u seriji Prijatelji In Magazin: Matthew Perry - 6 Matthew Perry Matt Leblanc, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston Prijatelji Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) +19 Prijatelji (Foto: IMDB) Galerija

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc i David Schwimmer oglasili su se u zajedničkom priopćenju povodom smrti Matthewa Perryja.

Glavna glumačka postava "Prijatelja" konačno se oglasila povodom iznenadne smrti njihova šestog člana Matthewa Perryja i prekinula tišinu zbog gubitka kolege.

U zajedničkom priopćenju Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer i Lisa Kudrow rekli su da je to za njih nesaglediv gubitak te da su shrvani.

"Svi smo potpuno shrvani gubitkom Matthewa. Bili smo više od samo glumaca. Mi smo obitelj. Toliko toga moglo bi se reći, ali sada ćemo si uzeti trenutak da tugujemo i procesuiramo ovaj nesagledivi gubitak. S vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo u stanju. Zasad su naše misli i ljubav s Mattyjevom obitelji, njegovim prijateljima i svima koji su ga voljeli diljem svijeta", stoji u priopćenju koje su prenijeli svjetski mediji.

Prema pisanju stranih medija, navodno su nekoliko dana radili na zajedničkoj izjavi, a njihovo oglašavanje čekalo se s nestrpljenjem.

I kreativni tvorci "Prijatelja" odali su Matthewu dirljivu počast nakon što su čuli vijest da je preminuo. Marta Kauffman i David Crane te redatelj Kevin Bright objavili su zajedničko priopćenje nakon prvih sumnji da se zvijezda sitcoma utopila.

"Šokirani smo i duboko, duboko ožalošćeni smrću našeg voljenog prijatelja Matthewa. Još uvijek nam to djeluje nemoguće. Sve što sada možemo reći jest da se osjećamo blagoslovljeno što smo ga imali kao dio naših života. Bio je briljantan talent. Kliše je reći da glumac sam sebi stvara ulogu, ali u Matthewovu slučaju nema istinitije riječi. Od dana kada smo ga prvi put čuli kako utjelovljuje ulogu Chandlera Binga, za nas nije postojao nitko drugi. Uvijek ćemo njegovati radost, svjetlo, zasljepljujuću inteligenciju koju je unio u svaki trenutak, ne samo u svoj posao već i u život. Uvijek je bio najsmješnija osoba u sobi. Više od toga, bio je najslađi, darovit i nesebična srca. Svu svoju ljubav šaljemo njegovoj obitelji i prijateljima. Ovo je uistinu onaj trenutak kada su nam srca slomljena", stoji u njihovoj izjavi.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Williams English - 4 Nicole Williams English - 3 Nicole Williams English - 2 Nicole Williams English - 1 +12 Nicole Williams English Celebrity Slavni sportaš nije ju htio odvesti pred oltar jer ga je špijunirala, ali stvari su danas ipak malo drugačije!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Moss - 5 Kate Moss - 2 Kate Moss - 3 Kate Moss - 1 +26 Kate Moss - 4 Celebrity Pojavile se zabrinjavajuće paparazzo fotografije nekadašnje ljepotice, odao ju je i detalj koji je lukavo htjela sakriti, ali...

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene