Ovo nije dobro

Pojavile se zabrinjavajuće paparazzo fotografije nekadašnje ljepotice, odao ju je i detalj koji je lukavo htjela sakriti, ali...

Kate Moss Kate Moss Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Moss - 5 Kate Moss - 2 Kate Moss - 3 Kate Moss - 1 Kate Moss - 4 Kate Moss - 1 Kate Moss - 2 Kate Moss - 3 Kate Moss - 4 Kate Moss - 5 +20 Kate Moss Galerija

Kate Moss snimljena je nakon burnog izlaska u Londonu, a fotografije su zabrinule njezine obožavatelje.

Britanska manekena Kate Moss opustila se u noćnom izlasku, a u kojem su je primijetili i paparazzi i snimili u pomalo zabrinjavajućem stanju.

49-godišnja Kate u sitne noćne sate se vraćala iz burnog izlaska i to pridržavajući se za svog prijatelja Pawela Walickog, dok je u torbici imala skrivenu bocu votke čija se cijena inače kreće oko 40 funti. Njezino ispijeno lice odavalo je veliki umor i iscrpljenost, a u nekim trenucima pogled joj je bio skroz izgubljen. Te je večeri inače slavila svoju novu suradnju s British Beauty Councilom u Covent Gardenu koji su je proglasili svojom globalnom ambasadoricom.

No ono što je sve najviše zabrinulo je skrivena boca votke jer Kate navodno ne pije od 2018. godine što je bio potvrdio njezin prijatelj Tony Marnach jer je htjela očistiti organizam i zdravije žvijeti, no čini se kako postoji mogućnost da se vratila svom starom poroku.

"Kate je čista više od dvije godine. Ja i moji trijezni prijatelji sada se bolje provodimo nego ikad dok smo pili i drogirali se", izjavio je Tony 2020. godine.

A o svom zdravom načinu života u nekoliko je navrata i sama Kate pričala.

"Idem spavati, pijem puno vode, ne previše kave i pokušavam smanjiti cigarete", otkrila je.

Modna ikona prije je bila članica takozvane grupe The Primrose Hill Seta čiji su slavni članovi u svojim najboljim danima bili poznati po razuzdanom ponašanju.

No Kate je u međuvremenu napustila London i otišla u seoski kraj zapadnog Oxfordshirea gdje prakticira transcendentalnu meditaciju i pliva na tajnom mjestu koje koriste samo lokalni stanovnici.

Tijekom svoje turbulentne karijere plijenila je medijsku pozornost gdje god bi se pojavila. Zbog stila života kakav je vodila često je bila tema svjetskih medija, a veliku prašinu podigla je i njezina veza s glumcem Johnnyjem Deppom. Tijekom 90-ih vjerno je pohodila sve najveće tulume u to vrijeme, a ubrzo je postala poznata po tome da može pošmrkati tri grama kokaina i popiti litru votke u rekordnom roku nakon što su fotografije na kojima to radi objavljene u britanskim tabloidima.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Williams English - 4 Nicole Williams English - 3 Nicole Williams English - 2 Nicole Williams English - 1 +12 Nicole Williams English Celebrity Slavni sportaš nije ju htio odvesti pred oltar jer ga je špijunirala, ali stvari su danas ipak malo drugačije!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković i Marko Grubnić Simona Mijoković i Marko Grubnić Simona Mijoković - 4 Simona Mijoković - 2 +21 Simona Mijoković - 5 Nekad i sad Pojavile se fotografije Simone Mijoković iz 2008. godine, u razuzdanom izlasku društvo joj je pravio dobro poznati Hrvat!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene