Imaju svoj razlog

Svi se pitaju kada će se legendarna petorka oglasiti o smrti bliskog prijatelja, poznato je i zašto šute cijelo vrijeme!

Ekipa serije Prijatelji Ekipa serije Prijatelji Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry u seriji Prijatelji Prijatelji Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: Getty Images) Prijatelji (Foto: Getty Images) Prijatelji, serija (Foto: Profimedia) +20 Matthew Perry - 2 Galerija

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow i David Schwimmer zasad se nisu oglasili povodom smrti Matthewa Perryja i svi se pitaju kada će prekinuti svoju šutnju.

Iznenadna smrt Matthewa Perryja šokirala je njegove obožavatelje i kolege od kojih su se mnogi dosad oglasili putem društvenih mreža i medija i odali mu počast, no mnogi se pitaju zašto se glumačka postava "Prijatelja" dosad nije oglasila i hoće li to uopće učiniti.

Prema pisanju stranih medija Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow i David Schwimmer navodno rade na zajedničkoj izjavi koju će objaviti i odati počast prijatelju i kolegi s kojim su godinama radili i ostavili neizbrisivi trag u televizijskoj povijesti.

"Prijatelji", serija koja je pratila živote šestero prijatelja u svojim 20-ima koji žive u New Yorku, bila je hit diljem svijeta tijekom svog emitiranja između 1994. i 2004. godine, a njezine reprize su i iznimno popularne i godinama kasnije.

No njezine glavne zvijezde još uvijek šute o smrti svog bliskog prijatelja i navodno se kolebaju oko toga što i kako da kažu. Kinsey Schofield rekla je za GB News da će objaviti zajedničku izjavu u narednim danima, koju mnogi već sada s nestrpljenjem iščekuju.

"Nova informacija je da glavna postava Prijatelja trenutno radi na zajedničkoj izjavi koju će moći objaviti. Prema izvorima svi su zabrinuti zbog smrti Matthewa Perryja, kažu da im je on bio brat i da su ga žestoko štitili u nekim od njegovih najtežih razdoblja. Oni vjeruju da je ovo nevjerojatno nepravedno, prema izjavi jednog prijatelja Lise Kudrow, nitko od njih nije predvidio ovo jer su se osjećali kao da je stvarno dobro i da mu je ovo bila jedna od njegovih najboljih godina", izjavila je Kinsey.

Nagađanja oko njihova oglašavanja uslijedila su nakon što je njima blizak izvor rekao za Page Six da su potreseni zbog Perryjeva gubitka, koji im je bio kao brat.

"Glumačka ekipa je uzdrmana zbog gubitka brata, jer to je ono što je Matty bio - njihov brat. Osjećaju se poraženo", rekao je izvor.

Kreativni tvorci "Prijatelja" odali su Matthewu dirljivu počast nakon što su čuli vijest da je preminuo. Marta Kauffman i David Crane te redatelj Kevin Bright objavili su zajedničko priopćenje nakon prvih sumnji da se zvijezda sitkoma utopila.

"Šokirani smo i duboko, duboko ožalošćeni smrću našeg voljenog prijatelja Matthewa. Još uvijek nam to djeluje nemoguće. Sve što sada možemo reći je da se osjećamo blagoslovljeno što smo ga imali kao dio naših života. Bio je briljantan talent. Kliše je reći da glumac sam sebi stvara ulogu, ali u Matthewovu slučaju nema istinitije riječi. Od dana kada smo ga prvi put čuli kako utjelovljuje ulogu Chandlera Binga, za nas nije postojao nitko drugi. Uvijek ćemo njegovati radost, svjetlo, zasljepljujuću inteligenciju koju je unio u svaki trenutak, ne samo u svoj posao, već i u život. Uvijek je bio najsmješnija osoba u sobi. Više od toga, bio je najslađi, daroviti i nesebičnog srca. Svu svoju ljubav šaljemo njegovoj obitelji i prijateljima. Ovo je uistinu onaj trenutak kada su nam srca slomljena", stoji u njihovoj izjavi.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin Jelena Perčin i Sandra Lončarić Jelena Perčin +27 Jelena Perčin - 2 Celebrity Jelena Perčin objavila fotografije s kćeri iz prvog braka, izrasla je u pravu ljepoticu i maminu kopiju!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Joy Corrigan Joy Corrigan - 4 Joy Corrigan - 2 Joy Corrigan - 1 +5 Joy Corrigan - 4 Zanimljivosti Desetljećima je lagala koliko stvarno ima godina, a razlog tome je pomalo bizaran: "Konačno sam spremna otkriti ovu tajnu!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene