Nitko nije ni posumnjao

Desetljećima je lagala koliko stvarno ima godina, a razlog tome je pomalo bizaran: "Konačno sam spremna otkriti ovu tajnu!"

Joy Corrigan Joy Corrigan Joy Corrigan/Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Joy Corrigan Joy Corrigan - 4 Joy Corrigan - 2 Joy Corrigan - 1 Joy Corrigan - 4 Joy Corrigan - 2 Joy Corrigan - 3 Joy Corrigan - 1 Joy Corrigan - 3 +0 Joy Corrigan Galerija

Joy Corrigan je desetljećima lagala o svojim pravim godinama, no sada je konačno priznala kada je stvarno rođena i što ju je na to natjeralo.

Popularna američka manekenka Joy Corrigan šokirala je svoje obožavatelje priznanjem da je desetljećima lagala o svojim pravim godinama i to nakon što je još ljetos izjavila da ima 28 godina i inzistirala na tome da je rođena 1995. godine, no sada je priznala da zapravo ima 35 godina i da je rođena 1988. godine.

Bila je to čak sedam godina manje, ali Joy je cijelo vrijeme uspjevala sve zavarati bez da je itko bilo što posumnjao.

"Konačno sam spremna otkriti ovu tajnu koju nosim godinama. Imam 35 godina. Bivši agenti i ljudi iz industrije godinama su mi govorili da lažem o svojoj dobi. Godinama sam se sramila svojih godina. Imala sam taj strah da će klijenti saznati moju dob i otkazati posao. Snimala sam fotografije u maturalnoj haljini u svojim 30-ima i nitko nije znao. Godinama sam morala skrivati ​​svoj pravi identitet, čak i od prijatelja, iz straha da bi moju tajnu mogli otkriti drugima u poslu. Morala sam biti netko drugi da bih mogla raditi. Bla sam prisiljena otupjeti što se tiče svog znanja i iskustva kako bih se uklopila u ovu ulogu. Danas, u 35. godini, nikada se nisam osjećala bolje, mlađe ili življe. Evo moje istine. Moj život tek počinje", napisala je Joy uz objavu na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Joy Corrigan (@joycorrigan)

Bila je ova godina puna otkrića za Joy, jer ranije je priznala da je uklonila implantate iz grudi i pokazala svima ožiljak pozirajući u toplesu.

"Puno se toga dogodilo u proteklih godinu dana... Doživjela sam transformacijsko putovanje ljubavi prema sebi i rast. Počela sam raditi s prekrasnim terapeutom, ostavila sam alkohol i travu i preselila se u Los Angeles gdje sam pronašla vlastiti stan. Počela sam zarađivati ​​i zarađivati ​​više nego ikada. Počela sam stvarati potpuno novi tim i okružila sam se ljudima koji dijele iste vrijednosti", pojasnila je.

Joy je i sretno zaljubljena i to u tehničkog direktora Teda Dhanika, koji je bio potpredsjednik jednog odjela MySpacea i pomogao je pokrenuti tvrtku dok je još bila u povojima,  a nakon toga je 2017. godine osnovao tehnološku tvrtku Engage:BDR u Australiji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta - 2 Diletta Leotta - 4 Diletta Leotta - 1 Diletta Leotta - 5 +25 Diletta Leotta i Loris Karius - 5 Celebrity Najzgodnija sportska novinarka vratila formu dva mjeseca nakon poroda, ali dio sportskog kompleta ipak joj je bio malo pretijesan!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Davor i Jasna Božinović - 2 Davor i Jasna Božinović - 1 Davor i Jasna Božinović - 3 Davor i Jasna Božinović - 5 +7 Davor i Jasna Božinović - 4 Celebrity Pogledajte kako izgleda supruga ministra Božinovića, s njim se svega nekoliko puta pojavila pred fotografima!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene