Trebala je paziti...

Ispod tankog materijala haljine naziralo joj se stvarno sve, a drugi dio ovog outfita posebno je upadao u oči!

Joy Corrigan Joy Corrigan Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Joy Corrigan - 2 Joy Corrigan - 3 Joy Corrigan - 1 Joy Corrigan - 4 Joy Corrigan Joy Corrigan - 4 Joy Corrigan - 2 Joy Corrigan - 1 Joy Corrigan - 3 +0 Joy Corrigan Galerija

Joy Corrigan snimljena je u haljini bez donjeg rublja, u kojoj je bila glavna zvijezda jedne tržnice u Los Angelesu.

Američka manekenka Joy Corrigan izvela je živahnu predstavu na tržnici u Los Angelesu, i to zahvaljujući haljini ispod koje nije nosila grudnjak i gaćice, zbog čega je privukla brojne znatiželjne poglede.

Pogledaj i ovo showbuzz Podigla temperaturu Badić joj jedva obuzdao dekolte dok se zavodljivo izvijala na plaži, znatiželjni pogledi nisu joj smetali

28-godišnja manekenka Victoria's Secreta u lila haljini pokazala je svoju zategnutu figuru i duge noge, ali i da baš ništa ne nosi ispod nje, što zapravo nikome nije bilo teško primijetiti, pa tako ni paparazzima koji su se našli u blizini. 

Osim na modnim pistama i snimanjima, Joy je popularna i na društvenim mrežama. Na Instagramu je trenutačno prate 952 tisuće ljudi s kojima rado dijeli svoje golišave fotografije, a u jednom od intervjua priznala je kako nije sramežljiva i da će muškarcu koji joj se sviđa to otvoreno i pokazati.

"Pozovite ga na spoj, tko kaže da djevojka to ne smije prva učiniti? Pretpostavljam da je to tako jer jednostavno znam što želim. Privlače me tipovi koji me mogu nasmijati, sviraju neki instrument ili me mogu pobijediti u šahu. Obitelj mi je također jako važna, pa ako mu je stalo do pravih obiteljskih vrijednosti, vrijedi ga pokušati zadržati. Za mene je jednako seksi i frajer koji se brine o svom tijelu i aktivno se bavi vježbanjem", izjavila je Joy jednom prilikom za Maxim.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jacob Tremblay - 4 Jacob Tremblay - 1 Jacob Tremblay - 2 Jacob Tremblay - 4 +10 Jacob Tremblay u filmu Nekad i sad Evo kako danas izgleda dječak iz filma na koji smo ronili suze, svi su iznenađeni transformacijom koju su godine donijele!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll i Maluma +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Knoll izbacila nikad bujniju pozadinu u prvi plan: ''Ovo nije za maloljetnike, fotografija me ostavila bez teksta!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene