Uživa u majčinstvu

Vrsaljkova Kaja oglasila se nakon dugo vremena pa sve rastopila fotkom, javnosti još nisu otkrili nešto što sve baš jako zanima

Kaja Vidmar - 1 Kaja Vidmar - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar - 2 Kaja Vidmar - 3 Kaja Vidmar - 2 Kaja Vidmar Kaja Vidmar - 2 Kaja Vidmar - 1 Kaja Vidmar Kaja Vidmar Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar Kaja Vidmar - 4 +19 Kaja Vidmar - 2 Galerija

Partnerica našeg notometaša Šime Vrsaljka Kaja Vidmar javila se na društvenim mrežama nakon dugo vremena pa objavila fotografiju sa kćerkicom Viktorijom.

Protekle dvije godine, naš nogometaš Šime Vrsaljko bio je glavna tema medija kad se pročulo da čeka dijete s tajanstvenom Slovenkom Kajom Vidmar koja dotad nije bila poznata široj javnosti.

2022. godine dobili su kćerkicu Viktoriju, a samo nekoliko mjeseci nakon, pročulo se da čekaju i drugo dijete te su najesen prošle godine dobili sina kojem još nisu otkrili ime.

Iako je prije bila više aktivna na društvenim mrežama, Kaja se sad neko vrijeme nije oglašavala te je vrlo zauzeta brigom oko dvoje male djece.

No, ovih je dana objavila novu fotografiju koja je odmah privukla puno pozornosti. Kaja je s malenom Viktorijom prošetala gradom, a netko ih je fotografirao iz daljine i zabilježio ovaj trenutak.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

32-godišnji Šime dugo je skrivao vezu s lijepom Slovenkom, a potvrdio ju je tek nakon rođenja njihove kćerkice Viktorije pretprošle godine.

Pogledaji ovo Šime Vrsaljko Nekad i sad Pogledajte kako je Šime Vrsaljko izgledao prije 13 godina, njegovao je malo drugačiji imidž nego danas!

Prije nego što su počele kružiti glasine da ima novu ljubav, potaknuo je nagađanja o razvodu od prve supruge Matee s kojom ima sina Brunu jer je s profila na Instagramu obrisao njihove zajedničke fotografije, a zatim se u javnosti počeo pojavljivati i bez vjenčanog prstena.

Matea je bila Šimina prva ljubav i zajedno su bili od srednje škole, a vjenčali su se 2017., nakon devet godina veze. Početkom lipnja 2018. godine dobili su sina.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Maria Sharapova - 14 Maria Sharapova - 5 Maria Sharapova - 3 Maria Sharapova - 12 +12 Maria Sharapova - 11 Zanimljivosti Imala je 17 godina kada je ispisala povijest, a nakon teškog oproštaja od svog omiljenog svijeta više je nije lako ni prepoznati

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Jim Parsons i suprug - 6 Jim Parsons - 1 Jim Parsons i suprug - 4 Jim Parsons i suprug - 3 +11 Jim Parsons i suprug - 2 Celebrity Sheldon iz "Teorije velikog praska" plijenio je pažnju sa svojim suprugom s kojim je godinama u braku, a privatnost čuvaju kao zmija noge!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene