Danas radi nešto drugo

Imala je 17 godina kada je ispisala povijest, a nakon teškog oproštaja od svog omiljenog svijeta više je nije lako ni prepoznati

Maria Sharapova Maria Sharapova Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Maria Sharapova - 14 Maria Sharapova - 5 Maria Sharapova - 3 Maria Sharapova - 12 Maria Sharapova - 11 Maria Sharapova - 1 Maria Sharapova - 2 Maria Sharapova - 4 Maria Sharapova - 6 Maria Sharapova - 7 +6 Maria Sharapova - 16 Galerija

Marija Šarapova pojavila se na Tjednu mode u Parizu, gdje je pokazala i svoj novi imidž.

Legendarna ruska tenisačica Marija Šarapova pojavila se na Tjednu mode u Parizu, no rijetki su je uspjeli prepoznati na prvi pogled, s obzirom na to da je u javnosti više ne viđamo često.

Bivša prvakinja Wimbledona stekla je slavu kada je pobijedila prvu nositeljicu i braniteljicu naslova Serenu Williams na središnjem terenu i osvojila svoj prvi Grand Slam sa samo 17 godina 2004. godine. Nakon toga je trijumfirala na još četiri Grand Slam turnira prije umirovljenja 2020. godine i otad se uglavnom fokusirala na poslovne i modne interese.

U Pariz je došla kako bi pogledala reviju modne kuće Valentino, a 36-godišnja Marija iskoristila je tu priliku da pokaže svoj novi imidž nakon što je svoje uvojke kose obojila u još tamniju nijansu smeđe, dok je plava kosa nekada bila njezin zaštitni znak.

Pogledaji ovo Marija Šarapova Zanimljivosti Jednu od najljepših sportašica obilježio je skandal u karijeri i buran ljubavni život, no sve joj se posložilo nakon umirovljenja

Karijera joj je krenula silaznom putanjom te završila 2016. godine nakon što je otkriveno da je uzimala meldonij, supstanciju koja je bila zabranjena, i to uoči Australian Opena, zbog čega je bila suspendirana na dvije godine. Suspenzija joj je kasnije smanjena na 15 mjeseci nakon što je utvrđeno da je uzela lijek prema savjetu liječnika, tenisu se vratila u travnju 2017. godine, a sedam mjeseci kasnije osvojila je Tianjin Open.

Tri godine kasnije objavila je vijest da se konačno povlači iz tenisa, nakon što se godinama borila s problemima s ramenom, te je podijelila emotivnu oproštajnu poruku sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

"Kako ostaviti iza sebe jedini život koji si ikada poznavao? Kako otići s terena na kojima si trenirao odmalena, igre koju voliš - one koja ti je izmamila neizrecive suze i neizrecive radosti, sporta u kojem si pronašao obitelj, zajedno s navijačima koji su vas podržavali 28 godina? Ovo mi je novo pa molim da mi oprostite. Tenise, zbogom", napisala je tada Marija.

Pogledaji ovo showbuzz Celebrity Jedna od najljepših sportašica objavila sretne vijesti, nakon burnog ljubavnog života pronašla je čovjeka s kojim se odlučila skrasiti!

Otkako se umirovila prije četiri godine, rodila je sina Theodorea i posvetila se svom investicijskom portfelju, koji uključuje udjele u sportskim brendovima poput UFC-a i wellness tehnološke tvrtke Therabody.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ankica Dobrić Ankica Dobrić Ankica Dobrić Ankica Dobrić +20 Ankica Dobrić Celebrity Naša glumica nakon teške bitke za život izgleda bolje nego ikad, teško je povjerovati i da je već 40 godina na sceni!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kuća Nede Ukraden u Boki Kotorskoj - 4 Kuća Nede Ukraden u Boki Kotorskoj - 2 Kuća Nede Ukraden u Boki Kotorskoj - 1 Neda Ukraden +26 Neda Ukraden - 1 Zanimljivosti Ovo je vikendica Nede Ukraden u Crnoj Gori, za nju je dobivala primamljive ponude: ''Kakve su tu fešte bile...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene