Sve ljepša!

Naša glumica nakon teške bitke za život izgleda bolje nego ikad, teško je povjerovati i da je već 40 godina na sceni!

Ankica Dobrić Ankica Dobrić Josip Bandic/Cropix 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ankica Dobrić Ankica Dobrić Ankica Dobrić Ankica Dobrić Ankica Dobrić Ankica Dobrić Ankica Dobrić Ankica Dobrić Ankica Dobrić Ankica Dobrić +14 Ankica Dobrić Galerija

Ankica Dobrić oduševila je izgledom na predstavljanju programa 17. Gumbekovih dana.

Naša kazališna, televizijska i filmska glumica Ankica Dobrić (64) na sceni je prisutna duže od 40 godina.

Ovoga je tjedna u Histrionskom domu u Zagrebu prisustvovala svečanom predstavljanju programa 17. Gumbekovih dana kao članica ocjenjivačkog žirija.

Za ovu je prigodu odabrala jednostavnu kombinaciju džempera i traperica, što je bilo dovoljno da zablista, a sve je začinila jarkocrvenim ružem koji je dodatno istaknuo njezin zarazni osmijeh.

Iza Ankice je dugogodišnja borba s karcinomom dojke, koji je pobijedila nakon 16 kemoterapija.

"Ja sam mislila ako ne napravim sve što trebam napraviti prije svoje bolesti, da će se ne znam što dogoditi! A kad sam se razboljela, ipak je sve dalje išlo i ništa nije bilo tako strašno, osim što sam ja morala izboriti svoju bitku. Dakle, moramo imati malo vjere u sebe, okrenuti se jako sebi", objasnila je Ankica u IN magazinu.

Pogledaji ovo In Magazin: Borba zvijezda s bolesti - 1 inMagazin Poznate Hrvatice o borbi s teškim dijagnozama: ''Shvatiš da te ne može nitko spasiti osim ti sam sebe!''

U emisiji Zdravlje na kvadrat otkrila je i kakvo je bilo liječenje, kako je tada bila zadovoljna zdravstvenim sustavom, a kako danas promatra zdravstveni sustav RH.

"Iskreno, bila sam zadovoljna, ali je najbitnija stvar u toj cijeloj priči da je sve tako postavljeno da si zapravo prepušten sam sebi. Ti si taj koji donosi odluke, pogotovo ako o tome ne znaš ništa i kojim putem ići zbog toga, pa onda potrošiš puno vremena. Trebaš naučiti tko je onkolog, što on odlučuje, tko te operira, kad se ide na kemo, a naročito te dovedu u situaciju kad trebaš potpisati da pristaješ na kemoterapiju. Moraš potpisati i za operaciju, i onda shvatiš da si prepušten sam sebi. Ali, s druge strane, ja sam imala predivne liječnike, obožavam ih, i to su mi sada i prijatelji", ispričala je Ankica.

Tada je priznala da ju je bolest promijenila i da je počela drukčije razmišljati o sebi i svijetu oko sebe.

"Dosta me je promijenila, ali kako je jako teško da se čovjek sam promijeni, na momente se vratim u onu istu, koja radi one iste greške koje sam odlučila da više ne radim. Na sreću sam to osvijestila, i onda uvijek stanem, stop, ajmo sad sve iz početka. Vrati se, ali u svakom slučaju jako sam se promijenila u smislu da se doista radujem životu", kazala je glumica.

"Ja sam javno pričala o tome, ali ne volim da uz mene stalno ide taj karcinom. On je otišao i neće se više vratiti", dodala je.

Ankica je tijekom karijere doživjela i seksualno uznemiravanje, o čemu je također javno progovorila.

"Imala sam ja iskustvo s jednim profesorom i režiserom, nudio se, nije bio agresivan, ali je pokušao. Kad nije uspio, poslije toga kod njega niti sam više glumila niti išta. Vrlo jednostavno, sebi sam tu stavila točku", izjavila je.

Inače, Ankica je posljednjih godina neizbježno lice na zagrebačkoj špici, gdje nikada ne prolazi neopaženo.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Opačak Bilić - 5 Marina Opačak Bilić - 1 Marina Opačak Bilić - 3 Marina Opačak Bilić - 4 +16 Marina Opačak Bilić - 2 Celebrity Naša saborska zastupnica istaknula je detalj na nozi kojim je ukrasila tijelo, postoji razlog zašto je baš taj crtež odabrala

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton +25 Kate Middleton i Camilla Parker Bowles - 1 Celebrity Procurila vijest o povratku Kate Middleton na posao, ovaj podatak je iznenadio i palaču, pa se misterij oko princeze samo produbljuje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene