luksuzna oaza mira

Ovo je vikendica Nede Ukraden u Crnoj Gori, za nju je dobivala primamljive ponude: ''Kakve su tu fešte bile...''

Neda Ukraden Neda Ukraden Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kuća Nede Ukraden u Boki Kotorskoj - 4 Kuća Nede Ukraden u Boki Kotorskoj - 2 Kuća Nede Ukraden u Boki Kotorskoj - 1 Neda Ukraden Neda Ukraden - 1 Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden Neda Ukraden - 5 Neda Ukraden - 4 Neda Ukraden - 3 +20 Neda Ukraden - 5 Galerija

Neda Ukraden može se pohvaliti s nekoliko luksuznih nekretnina, a posebnu pozornost krade ona u Boki Kotorskoj u kojoj boravi tijekom ljeta.

Pjevačica Neda Ukraden na svom vlasničkom listu može se pohvaliti s nekoliko skupih nekretnina, a osim stana u Beogradu te kuće u Imotskom, posebnu pozornost krade njezina kuća u Boki Kotorskoj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Ova oaza mira popularne pjevačice okružena je zelenilom i cvijećem, a u dvorištu ima i svoj voćnjak.

''Ne možete vjerovati kakve tulume tu imamo. Onda ne pjevam samo ja, pjevamo svi. I to do ponoći. Okupimo se ovdje na terasi i uživamo. Kakve su fešte ovdje bile...'', rekla je jednom prilikom Neda za Kurir.

"Kad imate kuću, potrebno je puno rada. Uvijek ima neke obnove, biljke također treba održavati. Sada su na redu crijepovi u dvorištu. Uživala sam, za mene je to aktivan odmor", objasnila je Neda.

Fotografije kuće možete vidjeti OVDJE.

Pogledaji ovo Neda Ukraden - 3 Celebrity Iznenadit ćete se kad vidite kakve potpetice nosi Neda Ukraden, u ovakvim cipelama teško bi se snašle i njene puno mlađe kolegice!

Zanimljivo je da su Nedinu kuću na moru htjeli kupiti Rusi, međutim ona nije pristala na njihovu ponudu.

"Za mene je ova kuća više od nekretnine. Cijela obitelj mog bivšeg supruga Milana Bilbije, oca moje kćeri, rođena je u ovom mjestu. Doveo me tamo 70-ih i odmah sam se zaljubila. Moja Jelena užasno je vezana za ovo mjesto. Shvatila sam da ću prodajom ove kuće svojim unucima uskratiti one lijepe trenutke", rekla je.

Pogledaji ovo Neda Ukraden - 2 Celebrity Ovo je kći Nede Ukraden: Izgledom joj jako nalikuje, ali njezinim stopama nije krenula, evo čime se bavi!

Neda je podijelila nekoliko fotografija iz vikendice na profilu, a često ističe balkon, koji joj je, očito, najdraži dio kuće.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Neda u Boki Kotorskoj itekako uživa, a uvijek se s obitelji kupa i u istoj uvali.

Inače, pjevačica je rođena u Imotskom i tamo je živjela do svoje druge godine, a tijekom odrastanja i školovanja zbog očeva posla često se selila i mijenjala škole, a na kraju se skrasila u Beogradu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Kovačić - 3 Jelena Kovačić - 2 Jelena Kovačić - 4 Jelena Kovačić - 1 +25 Katarina Kovačić Celebrity Mateo Kovačić ima dvije sestre koje se skrivaju od znatiželje javnosti, a jedna nevjerojatno podsjeća na njegovu suprugu Izabel

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Kristen Stewart - 2 Kristen Stewart - 3 Kristen Stewart Kristen Stewart - 1 +20 Kristen Stewart - 15 Celebrity Pojavila se u bodiju s manjkom tkanine i čarapama, evo zašto se svima činilo kao da je zaboravila još nešto obući!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene