Evo tko su one

Mateo Kovačić ima dvije sestre koje se skrivaju od znatiželje javnosti, a jedna nevjerojatno podsjeća na njegovu suprugu Izabel

Mateo Kovačić Mateo Kovačić Ronald Gorsic / CROPIX 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Kovačić - 3 Jelena Kovačić - 2 Jelena Kovačić - 4 Jelena Kovačić - 1 Katarina Kovačić Katarina Kovačić Katarina Kovačić Izabel Kovačić i Mateo Kovačić Mateo i Izabel Kovačić - 2 Mateo i Izabel Kovačić - 5 +19 Mateo i Izabel Kovačić - 3 Galerija

Mateo Kovačić u svom je životu okružen prelijepim ženama, a osim što njegova zanosna supruga Izabel krade pozornost, njegove lijepe sestre nešto su tajanstvenije.

Dok se u medijima uvijek piše o lijepoj supruzi našeg nogometaša Matea Kovačića Izabel Kovačić, rijetki znaju da Mateo ima i dvije predivne sestre koje se toliko ne vole isticati u javnosti.

Pogledaji ovo Mateo i Izabel Kovačić - 6 Celebrity Evo kako su Izabel i Mateo izgledali prije 14 godina, ona je ispričala i kako su se upoznali: ''Odmah smo postali najbolji prijatelji!''

Jelenu i Katarinu na prvu bi rijetko tko spojio, a dok jedna jako sliči našem nogometašu, drugu su uspoređivali sa zanosnom Izabel.

Iako ih gotovo nikad ne vidimo u javnosti, Jelena se 2018. godine udala za Davora Goluba, a fotografi su tada zabilježili kako je mladenka izgledala. Jelena i Davor vjenčali su se u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, u kojoj su se sudbonosno da izrekli i Mateo i Izabel.

Na svadbi je bilo više od stotinu uzvanika, a par je ušao u crkvu s pjesmom ''Srce predajem ti''. Nakon obreda puštena su dva bijela goluba kao simbol vječne ljubavi i vjernosti. Fotografije možete vidjeti u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 Celebrity Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

Druga sestra, Katarina, prilično je samozatajna, ali kad je 2022. godine viđena na Svjetskom prvenstvu, mnogi su istaknuli da je vrlo slična Izabel. Kako pišu domaći mediji, i ona je zauzeta te ima dečka Valentina.

Katarina je privukla pozornost na tribinama u Katru kad je bila uz bratovu suprugu Izabel i njihova sina Ivana.

Pogledaji ovo Mateo i Izabel Kovačić - 4 Celebrity Mateo Kovačić objavio je nove fotografije s prelijepom suprugom i njihovim sinom, a mališan je ukrao svu pozornost pozirajući između mame i tate!

Jelena i Katarina Kovačić prave su zvijezde na Instagramu, gdje svaka ima više od 10 tisuća pratitelja. Međutim, svoje profile drže zaključanima.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Kristen Stewart - 2 Kristen Stewart - 3 Kristen Stewart Kristen Stewart - 1 +20 Kristen Stewart - 15 Celebrity Pojavila se u bodiju s manjkom tkanine i čarapama, evo zašto se svima činilo kao da je zaboravila još nešto obući!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Osbourne - 1 Sharon Osbourne - 2 Sharon Osbourne - 3 Sharon Osbourne - 4 +24 Sharon Osbourne - 2 Nekad i sad Supruga legendarnog rokera osvanula nikad mršavija i drukčijih crta lica, za nju su zabrinuti i prijatelji koje nije htjela slušati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene