''Obiteljski set!''

Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

Mateo i Izabel Kovačić - 1 Mateo i Izabel Kovačić - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo i Izabel Kovačić - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput na Instagramu - 13 Maja Šuput - 4 Mateo i Izabel Kovačić - 5 Mateo i Izabel Kovačić - 3 Mateo i Izabel Kovačić - 1 Izabel Kovačić Izabel Kovačić Izabel Kovačić +20 Izabel Kovačić i Franka Batelić Galerija

Mateo i Izabel Kovačić odlučili su početak ove godine obilježiti putovanjem u toplije krajeve, a lijepa Izabel otkrila je i da su otputovali na mjesto s kojeg je Maja Šuput tek otišla.

Naš nogometaš Mateo Kovačić i njegova lijepa supruga Izabel Kovačić otputovali su u toplije krajeve, a Izabel se brzo pohvalila i fotografijom s odmora.

No ono što je ukralo veću pozornost bila je lokacija na koju su otputovali, a to su Sejšeli s kojih se naša pjevačica Maja Šuput sa svojom obitelji upravo vratila.

Izabel je fotografirala ležaljke na plaži, dvije normalnih veličina i jednu minijaturnu za njihovog sinčića Ivana, a istu malu ležaljku prije nekoliko dana snimila je i Šuput te dodala da je u hladu postavljena samo za Blooma.

''Mali obiteljski set up'', napisala je u opisu Izabel.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izakova)

Mateo i Izabel u sretnom su braku od 2017. godine, a par se zaljubio još u tinejdžerskim danima. Vezu su započeli 2010. godine, nakon što su se upoznali u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, gdje je ona pjevala u zboru, a on je bio ministrant. U istoj su se crkvi kasnije i vjenčali.

Pogledaji ovo Kovačić, De Bruyne i Gvardiol Nogomet City u ludoj utakmici došao do preokreta u sudačkoj nadoknadi: Kovačić i Gvardiol odigrali svih 90 minuta

Danas su ponosni roditelji sinčića Ivana, kojeg su dobili u listopadu 2020. godine. Obitelj je ovo ljeto iz Londona preselila u Manchester, jer je Mateo iz nogometnog kluba Chelsea prešao u Manchester City.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna Juraić Vesna Juraić Vesna Juraić Vesna Juraić +25 Vesna Juraić Celebrity Pogledajte kako izgleda Modrićeva punica, bila je važna figura u Dinamu prije nego što je njezina Vanja upoznala Luku

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Devin Ratray - 3 Devin Ratray - 2 Devin Ratray - 1 Devin Ratray - 4 +3 Devin Ratray - 6 Nekad i sad Pamtimo ga kao grubijana iz "Sam u kući", a čini se da je u stvarnom životu samo gori i prolazi kroz teško razdoblje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene