Svjedočila na sudu

Pogledajte kako izgleda Modrićeva punica, bila je važna figura u Dinamu prije nego što je njezina Vanja upoznala Luku

Luka i Vanja Modrić Luka i Vanja Modrić Ronald Gorsic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna Juraić Vesna Juraić Vesna Juraić Vesna Juraić Vesna Juraić Luka i Vanja Modrić Luka Modrić s obitelji Luka Modrić s obitelji Luka Modrić s obitelji Luka Modrić i Aco Pejović - 3 +19 Luka Modrić i Aco Pejović - 2 Galerija

Vesna Juraić, punica Luke Modrića i bivša voditeljica računovodstva NK Dinama, svjedočila je na suđenju braći Zdravku i Zoranu Mamiću.

Punica nogometaša Luke Modrića Vesna Juraić u ponedjeljak je svjedočila na suđenju braći Zdravku i Zoranu Mamiću na Županijskom sudu u Osijeku.

Vesna je kazala kako nema saznanja da je klub imao inozemni račun kao ni o gotovinskim isplatama igračima i djelatnicima kluba, te se, baš kao ranije njezin zet, nije mogla sjetiti puno toga.

Majka Modrićeve supruge Vanje radila je kao voditeljica računovodstva NK Dinama pa joj je njezina kći često u mladosti navraćala na posao na Maksimir. Vanja se kasnije zaposlila u agenciji Zdravka Mamića te je tako upoznala Luku, kada je njoj bilo 25, a njemu 19 godina.

Već nakon šest mjeseci počeli su živjeti zajedno, a ostalo je povijest.

Pogledaji ovo Jasmina Plecić Celebrity Samozatajna sestra Luke Modrića uhvaćena na događanju u Zadru, kloni se javnosti, ali ovo nije htjela propustiti!

Vjenčali su se 2010. godine pred matičarom u zagrebačkom restoranu Okrugljak, a Vanja je tada već bila trudna s njihovim prvim djetetom, pa su organizirali intimo slavlje. Ubrzo zatim na svijet je stigao njihov sin Ivan.

U lipnju 2011. imali su i veliko crkveno vjenčanje. Vanja je taj put nosila bijelu vjenčanicu s čipkom, a do oltara u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu dopratio ju je Zdravko Mamić.

Mladenci i njihovi gosti zatim su slavili u hotelu Westin i pjevali su im Mladen Grdović, Halid Bešlić i klapa Intrade. Na svadbu su došla mnoga poznata lica, među kojima su bili Vedran Ćorluka, Slaven Bilić, Stipe Pletikosa i Tatjana Jurić.

Pogledaji ovo Luka Modrić Celebrity Luka Modrić i David Beckham družili se na našem otoku, uživali su na plaži i u lokalnim specijalitetima!

Supružnici su tijekom braka dobili i kćeri Emu i Sofiju.

Luka i Vanja skupa odlučuju o njegovoj karijeri, a ona ga često bodri s tribina na njegovim utakmicama.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman Nicole Kidman Nicole Kidman Nicole Kidman +25 Nicole Kidman Celebrity Razgolićeno izdanje jedne od nekoć najljepših glumica ostalo je u sjeni njezina lica, kojim ne prestaje šokirati!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Juraga - 1 Slavko Juraga - 2 Slavko Juraga - 3 Slavko Juraga - 4 +15 Slavko Juraga - 5 Celebrity Gledamo ga kao župana Zovka u Kumovima, a njegovi sinovi također su već dobro poznati hrvatskoj javnosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene