O njoj se malo zna

Samozatajna sestra Luke Modrića uhvaćena na događanju u Zadru, kloni se javnosti, ali ovo nije htjela propustiti!

Jasmina Plecić Jasmina Plecić Sime Zelic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmina Plecić - 4 Jasmina Plecić - 3 Jasmina Plecić - 1 Jasmina Plecić - 2 Jasmina Plecić - 5 Jasmina i Radojka Modrić Stipe, Radojka i Jasmina Modrić Stipe, Radojka i Jasmina Modrić Jasmina Modrić Jasmina Modrić +20 Jasmina Modrić Galerija

Jasmina Plecić snimljena je kako uživa na Adventu u Zadru, a gdje nije promakla fotografima koji su se tamo zatekli.

Samozatajna sestra našeg proslavljenog nogometaša Luke Modrića, Jasmina Plecić snimljena je na ovogodišnjem Adventa u Zadru, gdje su je primijetili i prepoznali fotografi koji su se tamo našli.

Jasmina je bila dobro raspoložena i družila se s prijateljima, a na sebi je nosila tamni kaput i plavu vesticu, dok je pogled sakrila iza sunčanih naočala.

Osim Jasmine Luka ima i sestru Dioru, a obje su mlađe od njega, no o njima se malo toga zna jer izbjegavaju javnost. Ipak, kada treba podržati brata, obje rade iznimke, pa su ga tako skupa bodrile na svim važnijim susretima, kada se na tribinama okupila cijela obitelj Modrić, uključujući i njegove roditelje Stipu i Radojku, suprugu Vanju i njihovu djecu.

Sestre su Lukine vjerne obožavateljice i prate ga na utakmicama još od malih nogu. Postoji i jedna njihova preslatka fotka s Maksimira iz 2008. godine na kojoj su obje poletjele bratu u zagrljaj, a tada su još bile djevojčice.

Jasmina, koja se sad preziva Plecić, magistra je ekonomije i živi u Zadru sa svojim suprugom, dok je mlađa Diora studirala menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Rijeci.

Luka je sa suprugom Vanjom u braku od 2010. godine i zajedno imaju troje djece, sina Ivana te kćeri Emu i Sofiju.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Shannen Doherty Shannen Doherty Shannen Doherty Shannen Doherty - 1 +23 Shannen Doherty - 2 Celebrity Brenda iz Beverly Hillsa vodi borbu s opakom bolesti i već se oprostila sa svima, a sada je objavila fotografiju kojom je sve očarala!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jayden James Federline - 1 Jayden James Federline - 3 Jayden James Federline Jayden James Federline - 2 +27 Sean Preston Federline Zanimljivosti Pogledajte kako izgledaju sinovi Britney Spears, sada su odrasli i s njom ne žele imati posla zbog jednog razloga!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene