Kao druga žena!

Brenda iz Beverly Hillsa vodi borbu s opakom bolesti i već se oprostila sa svima, a sada je objavila fotografiju kojom je sve očarala!

Shannen Doherty Shannen Doherty Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Shannen Doherty Shannen Doherty Shannen Doherty Shannen Doherty - 1 Shannen Doherty - 2 Shannen Doherty Shannen Doherty (FOTO: Getty) - 2 Shannen Doherty i Kurt Iswarienko - 11 Shannen Doherty - 2 Shannen Doherty i Kurt Iswarienko - 1 +17 Shannen Doherty i Kurt Iswarienko - 2 Galerija

Shannen Doherty očarala je svoje pratitelje novom fotografijom na Instagramu nakon niza loših vijesti koje su je pogodile.

Američka glumica i zvijezda serije "Beverly Hills 90210" Shannen Doherty podijelila je na svom Instagramu fotografiju kojom je očarala tisuće svojih pratitelja dok vodi borbu s četvrtim stadijem raka, koji joj se nedavno proširio na mozak.

52-godišnja glumica zadivila je sve svojom pojavom, dok se u njezinu životu u posljednje vrijeme nižu samo loše vijesti. Na fotografiji pozira u društvu prijatelja, dok na sebi nosi samo bijeli džemper u stilu haljine, tamne hulahopke i visoke crne čizme.

"Izgledaš sjajno", "Apsolutno predivna", "Ma oduzimaš nam dah", "Prekrasna, jaka", "Prava ljepotica i kraljica", "Ne postoje riječi koje bi tebe opisale", "Kako je lijepo vidjeti te", "Nadam se da se i osjećaš dobro jednako koliko i izgledaš dobro", "Predivna izvana i iznutra", samo su neki od komentara koje je dobila.

Shannen se nedavno nakon dugo vremena susrela sa svojim kolegama iz kultne serije koja im je obilježila život, što je za nju bilo posebno emotivno iskustvo. Razlog njihova okupljanja bio je Con panel na Floridi, a osim Shannon na njemu su se pojavili Tori Spelling, Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Brian Austin Green i Gabrielle Carteris te su svi zajedno razgovarali o seriji i odgovarali na pitanja brojnih obožavatelja. Bilo je to emotivno okupljanje za sve, a pogotovo za Shannen, koja inače ima četvrti stadij raka dojke i koja je od publike dobila najglasnije ovacije, zbog čega se rasplakala.

"Puno vam hvala. Vi ljudi znate koliko volim plakati. I čini se da stvarno volim. Pa hvala", našalila se na svoj račun vidno dirnuta glumica.

Shannen je u lipnju otkrila da joj se rak proširio na mozak i na Instagramu objavila video u kojem je bila podvrgnuta terapiji zračenjem te otkrila da su joj liječnici uklonili tumor nakon što je CT sken utvrdio da su se stanice raka proširile.

"Vodim bitku za život, s kojom se nosim svaki dan. Mislim da mi stvarno odlično ide. Jako dobro mi idu i zaruke, udaje i razvodi, i to mi jako dobro ide", našalila se na svoj račun nakon što se u travnju rastala od svoga trećeg supruga, fotografa Kurta Iswarienka nakon 11 godina braka.

"Razvod je zadnje što je Shannen htjela. Nažalost, osjećala je da nema drugih opcija. Možete se obratiti Kurtovoj agentici Collier Grimm jer je ona intimno umiješana u to", rekla je kratko njezina predstavnica Leslie Sloane i tako sugerirala da je razlog razvoda bila druga žena.

No glumica ide dalje pa već planira i pokretanje vlastitog podcasta.

"Zvat će se Let's Be Clear i to će biti interaktivni memoari uživo. Dakle, moći ćete čuti sve o čemu sam prije odbijala govoriti", najavila je.

Shannen je rak prvi put dijagnosticiran 2015. godine, zatim se povukao 2017., a 2020. objavila je da se vratio.

"Naš život ne završava onog trenutka kad dobijemo tu dijagnozu. I dalje moramo živjeti", rekla je za Good Morning America u veljači 2020. i ohrabrila sve koji vode istu ili sličnu borbu kao i ona.

Shannen je jednom prilikom otkrila i da piše oproštajna pisma za svoje bližnje, kao i da je odabrala pjesmu uz koju želi da ju isprate na posljednji počinak.  

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Miriam Cikron - 4 Miriam Cikron - 1 Miriam Cikron - 5 Miriam Cikron - 3 +24 Miriam Cikron - 2 Celebrity Tko je samozatajna Zagrepčanka s kojom Matija Cvek čeka dijete? Pojavila se u spotu našeg kultnog benda, a detalje privatnog života spretno čuva!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Jakovčić i njegova partnerica Roypim - 1 Ivan Jakovčić i njegova partnerica Roypim Ivan Jakovčić Ivan Jakovčić +10 Ivan Jakovčić Celebrity Naš bivši ministar pokazao 26 godina mlađu partnericu, znaju se dugo, ali ljubav im se tek kasnije dogodila!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene