Najveća podrška od malena

Samozatajna sestra Luke Modrića inače se skriva od javnosti, no napravila je iznimku zbog brata i događaja koji nema veze s nogometom!

Jasmina Modrić Jasmina Modrić Luka Gerlanc/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmina Modrić Jasmina Modrić Luka i Jasmina Modrić Luka Modrić s ocem Stipom i sestrama sestra Luke Modrića - 3 Obitelj Luke Modrića Obitelj Luke Modrića Obitelj Luke Modrića Obitelj Luke Modrića Obitelj Luke Modrića +20 Obitelj Luke Modrića Galerija

Jasmina Modrić podržala je brata Luku Modrića na humanitarno sportskom spektaklu Gem Set Hrvatska.

U Zadru je održan humanitarno-sportski teniski spektakl Gem Set Hrvatska, u organizaciji Zaklade Marin Čilić, koji su gledatelji mogli pratiti uz direktan prijenos na kanalu Doma TV.

Na događaju su sudjelovali brojni hrvatski sportaši, uključujući i jednog od najboljih nogometaša svijeta Luku Modrića, koji je pokazao da je i vješt tenisač.

Luku je došla podržati njegova sestra Jasmina, koja je pratila meč s prijateljicama.

Osim Jasmine Luka ima i sestru Dioru, a obje su mlađe od njega, no o njima se malo toga zna jer izbjegavaju javnost.

Ipak, kada treba podržati Luku, obje rade iznimke, pa su ga tako skupa bodrile i na utakmici Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacija, a tada se na tribinama okupila cijela obitelj Modrić, uključujući i njegove roditelje Stipu i Radojku, suprugu Vanju i njihovu djecu.

Sestre su Lukine vjerne obožavateljice i prate ga na utakmicama još od malih nogu. Postoji i jedna njihova preslatka fotka s Maksimira iz 2008. godine na kojoj su obje poletjele bratu u zagrljaj, a tada su još bile djevojčice.

Jasmina, koja se sad preziva Plecić, magistra je ekonomije i živi u Zadru sa svojim suprugom.

Mlađa Diora studirala je menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Rijeci.

Luka je sa suprugom Vanjom u braku od 2010. godine i zajedno imaju troje djece, sina Ivana te kćeri Emu i Sofiju.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Filip i Branislav Glumac Jadranka Sloković (Foto: PR) Danijela Martinović i Branislav Glumac Branislav Glumac +10 Branislav Glumac Celebrity Mnogi su zaboravili da je najpoznatija hrvatska odvjetnica bila u braku s našim književnikom, a evo tko je i kako izgleda njihov sin!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 +25 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Celebrity Kolinda oduševila mlađahnim izgledom, fanovi su oduševljeni novim fotkama: "Kakva moćna žena našeg doba, ti si kao vino!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene