"Kad Boban postane..."

Naš sportski novinar jedva je dočekao priliku da se ovakav pojavi na poslu, za sve postoji i dobro objašnjenje: "Konačno mogu biti jedan od njih!"

Vlado Boban Vlado Boban Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Vlado Boban Vlado Boban Valentina Baus, Dino Goleš i Vlado Boban Valentina Baus, Dino Goleš i Vlado Boban Valentina Baus, Dino Goleš i Vlado Boban Vlado Boban i Mario Kovačić Vlado Boban i Sultan Slaven Bilić, Mario Stanić, Robert Jarni i Vlado Boban Vlado Boban Mia Kovačić i Vlado Boban +15 Mia Kovačić i Vlado Boban Galerija

Vlado Boban pohvalio se novim imidžem, povodom trećeg izdanje humanitarno sportskog spektakla Gem Set Hrvatska s kojeg će izvještavati za Domu TV.

Jedno od omiljenih lica Nove TV, sportski novinar, voditelj i komentator Vlado Boban, ima novi imidž.

"Ono kad Boban postane Björn. Vlado je spreman za Gem Set Hrvatska", piše u opisu fotografije objavljene na službenom profilu na Instagramu sportske redakcije Nove TV, na kojoj Vlado ima periku i sportsku traku za kosu, poput legendarnog Björna Borga.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sport Nove TV (@sport_novatv)

"Vlado Bjorban", dosjetljivo je komentirao Bobanov kolega Stipe Antonijević.

Vlado se na novi imidž odlučio uoči trećeg izdanja humanitarno sportskog spektakla Gem Set Hrvatska u organizaciji Zaklade Marin Čilić, koji gledatelji imaju priliku pratiti uz direktan prijenos 17. srpnja na kanalu Doma TV.

"Po prvi puta sam u ulozi teniskog animatora. Rekli su mi da se mogu odjenuti i u nekog starog teniskog asa – znate oni tipovi sa znojnicima, dugim fudbalerkama i kratkim hlačicama. Konačno sada mogu biti jedan od njih. Veselim se ovom spektaklu, nadam se da će tribine biti pune i da će vrijeme poslužiti", izjavio je Vlado Boban koji će izvještavati s teniskog terena.

Misija Zaklade proslavljenog hrvatskog tenisača Marina Čilića je pružanje potpore djeci i mladima, ali i osiguravanje financijske podrške kako bi ostvarili svoj puni potencijal i pretvorili svoje snove u stvarnost. U Športskom centru Višnjik okupit će se najveće hrvatske sportske zvijezde s ciljem prikupljanja novčanih sredstava za izgradnju multifunkcionalnog sportskog igrališta za djecu u OŠ Petar Zoranić u Stankovcima i promocije bavljenja sportom od najranije dobi.

Sportska redakcija Nove TV donosi prijenos spektakularnih mečeva u ponedjeljak 17. srpnja s početkom od 19 sati koji će se moći pratiti, osim na TV kanalu Doma TV, i na portalu gol.hr te na društvenim mrežama Nove TV.

Iz studija na samom teniskom terenu, kroz prijenos će gledatelje pod uredničkom palicom Ana-Marije Vuković voditi sportski novinar Nove TV Saša Lugonjić i Ivan Ljubičić dok će Vlado Boban sjediti u vrućoj sudačkoj stolici i tako, uz dozu humora voditi brigu da mečevi proteknu u skladu s teniskim pravilima humanitarno sportskog spektakla Gem Set Hrvatska 2023.
Nakon Zagreba 2019. i Petrinje 2021., spektakl na Višnjiku će, uz domaćina Marina Čilića, okupiti najveća imena hrvatskog sporta koji će svojim sudjelovanjem dati značajan doprinos humanitarnom cilju događanja.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 1 Tara Thaller Tara Thaller - 1 Tara Thaller +26 Tara Thaller Celebrity Jedna od naših najljepših glumica poslije rastave iznenadila potezom u javnom izlasku kojem poznate dame inače nisu sklone

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Žalica Jasna Žalica - 1 Jasna Žalica i Emir Hadžihafizbegović - 3 Jasna Žalica +16 Jasna Žalica - 1 Nekad i sad Sjećate se Izetove Šefike? Napustila je seriju pa se vratila s novim imidžem, a privatno njeguje posve drugačiji stil

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene