evo kako danas izgleda

Sjećate se Izetove Šefike? Napustila je seriju pa se vratila s novim imidžem, a privatno njeguje posve drugačiji stil

Jasna Žalica - 4 Jasna Žalica - 4 YouTube/Screenshot 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Žalica Jasna Žalica - 1 Jasna Žalica i Emir Hadžihafizbegović - 3 Jasna Žalica Jasna Žalica - 1 Jasna Žalica - 1 Jasna Žalica - 2 Jasna Žalica - 2 Jasna Žalica Jasna Žalica - 2 +10 Jasna Žalica - 3 Galerija

Jasna Žalica utjelovila je nezaboravnu Šefiku u seriji "Lud, zbunjen, normalan", a evo kako izgleda danas.

Bosanskohercegovačka glumica Jasna Žalica (55) u više od 30 godina karijere ostvarila je niz zapaženih uloga, no domaćoj javnosti najpoznatija je kao Šefika iz humoristične serije "Lud, zbunjen, normalan".

Kao kućna pomoćnica obitelji Fazlinović, često je bila na meti legendarnog Izeta, kojeg je sjajno utjelovio pokojni Mustafa Nadarević, a jednom je prilikom za In Magazin otkrila i kako je bilo glumiti s njim.

"Mustafa je čovjek zbog kojeg mladi ljudi žele biti glumci i čovjek od kojeg se uči i s kojim vam je i čast i zadovoljstvo, a istovremeno vam se čini da ste s njim oduvijek radili. Prirodno je s njim biti u kadru. On je prijatelj i gospodin glumac", kazala je Jasna.

Iako je u jednom trenutnu napustila seriju, Jasna se kasnije ipak odlučila vratiti i nije požalila zbog toga.

"Ta serija je bila moj prvi susret sa TV produkcijom tog obima. Na početku nismo mogli ni pretpostaviti koji interes će pobuditi kod publike. Prestala sam igrati u seriji, jer su mi se nudili neki drugi poslovi koji su mi u tom trenutku, nakon odigranih 36 epizoda bili atraktivni i zanimljivi, a serija je nastavila svojim tokom. Godinama kasnije, učinilo mi se zabavno da se po stare dane vratim u tu priču. I ne mogu opisati svoju sreću što sam uspjela još malo uživati u društvu i radu sa mojim dragim Mustafom Nadarevićem. Prestali smo snimati zbog korone i nikada više nećemo, zbog toga što nema Muje", kazala je za BiH portal Ladies IN.

Jasna se u seriju vratila i s novim imidžem. Svoju dugačku crnu kosu, zamijenila je kraćom i plavom, a zanimljivo je da privatno njeguje posve drugačiji stil od ijednog koji smo vidjeli u seriji i ima kratku, tamnu kosu.

Inače, Jasna je poznata i po ulogama u filmovima "Gori vatra", "Kod amidže Idriza", "Takva su pravila" i mnogim drugima.

Jedna je od najzaposlenijih bosanskohercegovačkih glumica, a osim što snima serije, filmove i glumi u kazalištu, redovna je profesorica na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu, gdje predaje predmet Pokret.

Što se tiče njezina privatnog života, u sretnom je braku s redateljem Pjerom Žalicom, s kojim ima i sina Ismara.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 1 Tara Thaller Tara Thaller - 1 Tara Thaller +26 Tara Thaller Celebrity Jedna od naših najljepših glumica poslije rastave iznenadila potezom u javnom izlasku kojem poznate dame inače nisu sklone

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 4 Rita Ora - 6 +26 Rita Ora - 1 Celebrity Rita Ora ne propušta priliku pohvaliti se brutalnim trbušnim mišićima, za koje se pošteno namučila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene