predivna čestitka!

Luka Modrić okupio obitelj ispod golemog božićnog drvca, pridružili su im se i preslatki ljubimci!

Luka Modrić s obitelji Luka Modrić s obitelji Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić s obitelji Luka Modrić s obitelji Luka Modrić s obitelji Luka Modrić Luka i Vanja Modrić - 3 Luka i Vanja Modrić - 1 Luka Modrić Crkveno vjenčanje Luke i Vanje Modrić - 10 Crkveno vjenčanje Luke i Vanje Modrić - 11 Vjenčanje Luke i Vanje Modrić pred matičarom +19 Vjenčanje Luke i Vanje Modrić pred matičarom Galerija

Luka Modrić objavio je niz fotografija na kojima pozira sa svojim najmilijima, uz koje je uputio božićnu i božićnu čestitku.

Nogometaš Luka Modrić čestitao je Božić na svojem profilu na Instagramu.

"Sretan Božić! Najbolje doba godine!", napisao je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i igrač Real Madrida uz fotografije kojima je oduševio svoje obožavatelje.

Pozirao je sa suprugom Vanjom i njihovo troje djece, sinom Ivanom te kćerima Emom i Sofijom, ispod velikog božićnog drvca okruženog darovima, a na pridružili su im se i njihovi psi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Luka Modric (@lukamodric10)

Luki su brojni obožavatelji u komentarima poručili da ima prekrasnu obitelj te su mu uzvratili čestitke.

Podsjetimo, Luka i Vanja vjenčali su se 2010. godine pred matičarom u zagrebačkom restoranu Okrugljak, a ona je tada već bila trudna i nosila je njihovo prvo dijete, pa su organizirali intimo slavlje.

Sve su nadoknadili u lipnju 2011. godine, kada su izmijenili zavjete u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu, a zatim su u hotelu Westin organizirali veliko slavlje na kojem su mladence i njihove brojne uzvanike zabavljali Mladen Grdović, Halid Bešlić i klapa Intrade.

Luka i Vanja skupa odlučuju i o njegovoj karijeri, a ona ga često bodri s tribina na njegovim utakmicama.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo Kovačić na božićnoj misi Mateo Kovačić na božićnoj misi Izabel i Mateo Kovačić Mateo Kovačić i Joško Gvardiol - 1 +25 Mateo Kovačić i Joško Gvardiol - 2 Celebrity Mateo Kovačić još jednom je pokazao koliki je vjernik, pogledajte gdje je snimljen za Božić!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan i Katarina Vukadin Stjepan i Katarina Vukadin Stjepan Vukadin - 3 Stjepan Vukadin - 4 +25 Stjepan Vukadin - 5 Celebrity Stjepan iz MasterChefa uz divnu obiteljsku čestitku podijelio i sretne vijesti: "Sretan Božić od malo veće obitelji Vukadin!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene