Susret za pamćenje

Severina završila u zagrljaju Luke Modrića, nije propustio njezin spektakl na koji je došao u najdražem društvu: "Najveći!"

Severina i Luka Modrić - 4 Severina i Luka Modrić - 4 Severina/Instagram 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Luka Modrić - 2 Severina i Luka Modrić - 1 Severina i Luka Modrić - 3 Severina Severina - 14 Severina - 13 Severina - 12 Severina - 11 Severina - 7 Severina - 5 +26 Severina - 1 Galerija

Severina je na svom profilu na Instagramu objavila video s Lukom Modrićem koji je došao na njezin koncert u Zagrebu.

Severina je održala koncert za pamćenje u popularnom zagrebačkom klubu Mint, a koji nije htio propustiti ni kapetan Vatrenih Luka Modrić koji je došao u pratnji supruge Vanje.

Pjevačica je u priči na svom profilu na Instagramu objavila video u kojem su ona i Luka izmijenili srdčani zagrljaj uz natpis "najveći Luka Modrić" i stihove svoje pjesme "Dobro došao u klub".

Seve je za tu prigodu obukla čipkasti i poluprozirni kombinezon i crni sako, a njezine pojave je teško bilo skrenuti pogled u krcatom klubu.

Prošlotjedna gužva koja je nastala na dan Severininog koncerta ispred zagrebačkog kluba Mint, dala je naslutiti kako će klub biti premal za sve one koji su željeli prisustvovati najiščekivanijem prednovogodišnjem koncertu ovog popularnog zagrebačkog odredišta. Upravo zato, mnoge je razveselila vijest o drugom, dodatnom, datumu Severininog koncerta. Sinoć je tako, pred ponovno rasprodanim klubom, uz stihove "Ovo će biti dobra noć, predosjećam" Severina još jednom izašla pred goste Minta, među kojima je bio i Luka sa suprugom Vanjom, dok su neki, samo zbog koncerta, došli čak i iz Beograda.

Seve je na prvom koncertu u Mintu oduševila sve potezom prema jednoj obožavateljici s kojom je zajedno otpjevala pjesmu "Ostavljena"

"Jedan pljesak za Viktoriju", napisala je Severina uz njihov zajednički video koji je i sama podijelila na Instagramu.

"Bravo Viktorija!", "Kraljica", "Severina divna, divna, predivna, a Viktorija svaka čast na pjevanju", "Seve gospođetina", "Ljubomorna sam", komentirali su tada njezini pratitelji.

"Bravo Seve.. Najbolja tvoja osobina je, usprkos svemu što si prošla, što i dalje voliš ljude", napisala joj je majka naše proslavljene manekenke Ljupke Gojić Mikić, Željka Barać Gojić.

Inače, Severina će za Novu godinu pjevati izvan Hrvatske, točnije u Kotoru u Crnoj Gori, a za 2024. je najavila koncerte u Rijeci i Zadru.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Tomljanović Damir Tomljanović Damir Tomljanović sa suprugom Damir Tomljanović +26 Weekend media festival, Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović, Melkior Bašić Celebrity Damir Tomljanović priznao zbog čijeg ispadanja iz MasterChefa najviše žali: "Ma čovjek je i gotovo. Osjetio se njegov odlazak"

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač i Goran Mandić Sonja Kovač i Goran Mandić Sonja Kovač i Goran Mandić Sonja Kovač - 4 +28 Sonja Kovač - 4 Celebrity Sonja Kovač pokazala trbuščić nakon vijesti o prvoj trudnoći, bila je to tajna koju su ona i zaručnik slatko čuvali!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene