Preslatki su!

Sonja Kovač pokazala trbuščić nakon vijesti o prvoj trudnoći, bila je to tajna koju su ona i zaručnik slatko čuvali!

Sonja Kovač i Goran Mandić Sonja Kovač i Goran Mandić Sonja Kovač/Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač i Goran Mandić Sonja Kovač i Goran Mandić Sonja Kovač i Goran Mandić Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač Sonja Kovač - 2 +22 Sonja Kovač - 2 Galerija

Sonja Kovač pokazala je pratiteljima na profilu na Instagramu trudnički trbuščić i sliku djeteta s ultrazvuka.

Sonja Kovač ovih je dana iznenadila svoje pratitelje i obožavatelje objavom lijepe vijesti o prvoj trudnoći, a sada je otkrila i kako je to bila tajna koju su ona i zaručnik Goran Mandić neko vrijeme čuvali.

"Najslađe čuvana tajna ikada! Ovo su bili najljepši blagdani, a sada smo u iščekivanju 2024. i svega divnoga što nam donosi! Hvala svima od srca na svim predivnim čestitkama!", napisala je Sonja uz svoje i Goranove fotografije na kojoj on nježno drži ruku na trbuščiću, a uz koje je objavila i sliku ultrazvuka.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Čestitam vam od srca", "Lijepa obiteljska objava", "Predivne fotke, čestitke", "Ajmeee, čestitam, baš mi je drago. Zaista najljepši blagdani", "Najljepši blagdanski poklon. Čestitke i sretno za sljedeći još ljepši i bogatiji Božić", "Bog neka bude uz vas", komentirali su njezini pratitelji.

Sonja se prvotno proslavila kao glumica u seriji "Zauvijek susjedi", a otkako se ostvarila kao influencerica, živi život kao iz bajke. Putuje svijetom, pozivaju je na prestižne modne događaje, dizajneri joj poklanjaju odjeću, a vodeći svjetski brendovi kozmetike obasipaju je poklonima.

S njom je često i njezin zaručnik Goran Mandić, koji ju je zaprosio na Maldivima na desetu godišnjicu njihove veze i kojeg je dugo skrivala od javnosti.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Tomljanović Damir Tomljanović Damir Tomljanović sa suprugom Damir Tomljanović +26 Weekend media festival, Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović, Melkior Bašić Celebrity Damir Tomljanović priznao zbog čijeg ispadanja iz MasterChefa najviše žali: "Ma čovjek je i gotovo. Osjetio se njegov odlazak"

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Thylane Blondeau - 1 Thylane Blondeau - 4 Thylane Blondeau - 3 Thylane Blondeau - 2 +22 Thylane Blondeau Nekad i sad Sa samo šest godina proglasili su je najljepšom na svijetu, a evo kako danas izgleda djevojčica koja je izazvala brojne kontroverze!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene