Prozivali joj roditelje

Sa samo šest godina proglasili su je najljepšom na svijetu, a evo kako danas izgleda djevojčica koja je izazvala brojne kontroverze!

Thylane Blondeau Thylane Blondeau Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Thylane Blondeau - 1 Thylane Blondeau - 4 Thylane Blondeau - 3 Thylane Blondeau - 2 Thylane Blondeau Thylane Blondeau Thylane Blondeau Thylane Blondeau Thylane Blondeau Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) +16 Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Galerija

Thylane Blondeau uživala je tijekom božićnih blagdana na jednoj od plaža u Miamiju gdje je ukrala sve poglede i privukla pažnju paparazza.

Francuska manekenka Thylane Blondeau snimljena je kako provodi božićne blagdane je jednoj od plaža u Miamiju, gdje su je u bikini izdanju uočili i paparazzi koji su se tamo našli.

22-godišnja Thylane pokazala je svoju prirodnu ljepotu bez trunke šminke na licu i besprijekornu figuru te još jednom sve podsjetila zašto je nosila titulu najljepše djevojčice na svijetu, koja je svojevremeno izazvala brojne kontroverze.

Njezina je priča započela još 2007. godine, kada je kao šestogodišnjakinja proglašena najljepšom djevojčicom na svijetu, a još danas je pravi mamac za poglede gdje god da se pojavi.

Mlada ljepotica već godinama vlada modnim pistama, a prvi put je na modnoj reviji prošetala kada je imala samo četiri godine. Nosila je liniju Jeana Paula Gaultiera, a deset godina kasnije postala je i najmlađa manekenka koja je pozirala za pariški Vogue, no tada je naišla na kritike, odnosno njezini su roditelji prozvani da previše seksualiziraju kćer jer je u najmlađoj dobi nosila tešku šminku i kratke haljine.

Njezina majka, modna dizajnerica Veronika Loubry, u tome nije vidjela ništa sporno i stala je u njezinu i svoju obranu. "Jedino što me šokira na ovoj fotografiji je ogrlica koju nosi, vrijedna tri milijuna eura", izjavila je bila za francuske medije.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak i Dženan Lončarević - 5 Indira Levak i Dženan Lončarević - 4 Indira Levak i Dženan Lončarević - 1 +25 Indira Levak - 3 Celebrity Indira Levak pokazala više nego što je planirala u novom spotu, za sve su krivi prorezi ispod kojih je sve izvirilo!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 1 +22 Vlatka Pokos - 3 Celebrity Vlatka Pokos ostala bez voljenog člana obitelji: "Ova godina je za mene i obitelj bila teška i tužna, izgubila sam je..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene