i danas je predivna!

Nekad najljepša djevojčica na svijetu godinu ispratila u golišavom izdanju na plaži, fanovima se požalila i na probleme koje je imala

Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Thylane Blondeau (Foto: Profimedia) Thylane Blondeau (Foto: Getty Images) Thylane Blondeau (Foto: Instagram) +0 Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Galerija

Thylane Blondeau proslavila se nadimkom "najljepše djevojčice na svijetu", a još danas nosi modne revije te je izrasla u pravu ljepoticu.

Francuskinja Thylane Blondeau proslavila se 2007. godine, kada je kao šestogodišnjakinja proglašena najljepšom djevojčicom na svijetu, a još danas je pravi mamac za poglede gdje god da se pojavi. Godinu 2021. ispravila je u golišavom izdanju na plaži u Miamiju, gdje su je fotografi uhvatili u društvu zaručnika, Benjamina Attala.

Pogledaj i ovo Thylane Blondeau (Foto: Instagram) Oduvijek jedinstvena Nekada je pažnju plijenila kao najljepša djevojčica na svijetu, a danas to radi strastvenim prizorima s dečkom i time se hvali gdje stigne

20-godišnja manekenka pokazala je svoju nevjerojatnu figuru te lice bez trunke šminke, a očito je uživala u odmoru nakon blagdana koje je provela sa svojom obitelji.

Thylane je nedavno otkrila na Instagramu kako je jedno vrijeme bila u bolnici zbog operacije cista na jajnicima. Istaknula je kako joj je jedna cista pukla te je morala hitno pod nož, a imala je i strašne bolove. Srećom, oporavila se te je nastavila svoj posao.

Mlada ljepotica već godinama vlada modnim pistama, a prvi put je na modnoj reviji prošetala kada je imala samo četiri godine. Nosila je liniju Jeana Paula Gaultiera. Deset godina kasnije postala je i najmlađa manekenka koja je pozirala za pariški Vogue, no tada je naišla na kritike, odnosno njezini su roditelji prozvani da previše seksualiziraju kćer jer je u najmlađoj dobi nosila tešku šminku i kratke haljine.

Njezina majka, modna dizajnerica Veronika Loubry, u tome nije vidjela ništa sporno i stala je u njezinu i svoju obranu. "Jedino što me šokira na ovoj fotografiji je ogrlica koju nosi, vrijedna tri milijuna eura", izjavila je bila za francuske medije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene