Otputovali u toplije krajeve

Mateo Kovačić objavio je nove fotografije s prelijepom suprugom i njihovim sinom, a mališan je ukrao svu pozornost pozirajući između mame i tate!

Mateo i Izabel Kovačić - 4 Mateo i Izabel Kovačić - 4 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo i Izabel Kovačić - 3 Mateo i Izabel Kovačić - 5 Mateo i Izabel Kovačić - 6 Mateo i Izabel Kovačić - 2 Mateo i Izabel Kovačić - 1 Mateo Kovačić na božićnoj misi Izabel Kovačić Izabel Kovačić Izabel Kovačić Izabel Kovačić +19 Izabel Kovačić Galerija

Mateo Kovačić poželio je svojim pratiteljima sve najbolje u 2024. godini uz obiteljske fotografije s Izabel Kovačić i sinčićem Ivanom.

Naš nogometni reprezentativac Mateo Kovačić oglasio se na Instagramu novogodišnjom čestitkom pa fotografijama raznježio sve svoje pratitelje.

Mateo je objavio nekoliko fotografija sa suprugom Izabel Kovačić i sinčićem Ivanom, a pridružili su im se i prijatelji.

Sudeći po njihovim objavama, Kovačići su na odmor otišli u tople krajeve, a Izabel je u priči na Instagramu pokazala i kako je Mateo sina nosio na ramenima na plaži, a i vozio se s njim na dječjem vrtuljku.

''Od naše obitelji vašoj, tople želje za sjajnu 2024.!'' napisao je u opis Mateo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8)

Mateo i Izabel u sretnom su braku od 2017. godine, a par se zaljubio još u tinejdžerskim danima. Vezu su započeli 2010. godine, nakon što su se upoznali u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, gdje je ona pjevala u zboru, a on je bio ministrant. U istoj su se crkvi kasnije i vjenčali.

Danas su ponosni roditelji sinčića Ivana, kojeg su dobili u listopadu 2020. godine. Obitelj je ovo ljeto iz Londona preselila u Manchester, jer je Mateo iz nogometnog kluba Chelsea prešao u Manchester City.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Vlašić i Mondo Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 2 +25 Blanka Vlašić na Instagramu - 4 Celebrity Blanka Vlašić objavila je snimku svojeg oca i sina pa raznježila pratitelje, evo što je njezine pratitelje baš iznenadilo!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 7 +26 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Zanimljivosti Aleksandra Prijović prekinula je koncert zbog reakcije svoga supruga Filipa, širi se snimka u kojoj se vidi što je napravio čim je došao do nje na pozornicu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene