A ima tek godinu dana!

Blanka Vlašić objavila je snimku svojeg oca i sina pa raznježila pratitelje, evo što je njezine pratitelje baš iznenadilo!

Blanka Vlašić - 2 Blanka Vlašić - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Vlašić i Mondo Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 2 Blanka Vlašić na Instagramu - 4 Blanka Vlašić na Instagramu - 1 Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 5 Blanka Vlašić - 1 +19 Blanka Vlašić - 4 Galerija

Blanka Vlašić raznježila je svoje pratitelje novom fotografijom sinčića Monda i svojega oca Joška, evo što su zajedno radili.

Naša atletičarka Blanka Vlašić uživa u majčinstvu sa sinčićem Mondom, a sad je pratitelje raznježila novom fotografijom mališana koji je uživao u ugodnom društvu.

Blankin otac Joško Vlašić provodio je vrijeme sa svojim unukom, a Blanka ih je snimila dok su sjedili na umjetnoj travi ispred gola i dodavali se loptama. Iako ima tek godinu dana, mališan se već interesira za nogomet, a možda će jednog dana naslijediti i svojeg slavnog ujaka Nikolu Vlašića koji igra za Hrvatsku nogometnu reprezentaciju. 

Kako je to izgledalo pogledajte u našoj galeriji.

Inače, Blanka uživa u sportskoj mirovini, a nakon što je iza sebe ostvarila zavidnu karijeru, posvetila se obiteljskom životu, pa se javnost pozitivno šokirala kad je prošle godine objavila da se vjenčala u svibnju za belgijskog novinara Rubena Van Guchta.

Dok je Ruben non-stop na relaciji Belgija - Hrvatska, Blanka sa sinom živi u Splitu, a u javnosti se voli pohvaliti njihovim zajedničkim trenucima.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Lais Ribeiro i Joakim Noah Lais Ribeiro i Joakim Noah Lais Ribeiro i Joakim Noah Lais Ribeiro i Joakim Noah +30 Lais Ribeiro i Joakim Noah Celebrity Rodila je maloljetna i živjela u teškom siromaštvu, a onda je pokorila svijet i pronašla muškarca iz svojih snova!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković - 1 Sandra Perković - 4 Sandra Perković i Edis Elkasević Sandra Perković - 3 +25 Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 6 Celebrity Sandra Perković objavila prvu fotografiju sa svoje svadbe, imala je dvije haljine, a druga je bila baš kao stvorena za najluđu noć!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene