na okupu

Blanka Vlašić nakon dugo vremena objavila fotografiju sa suprugom, no sinčić Mondo ukrao je svu pažnju!

Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić - 2 Blanka Vlašić - 4 Blanka Vlašić - 2 Blanka Vlašić na Instagramu - 1 Blanka Vlašić na Instagramu - 2 Blanka Vlašić na Instagramu - 4 Blanka Vlašić i Antonio Ergotić Blanka Vlašić, 2007. godina Blanka Vlašić, 2007. godina +20 Blanka Vlašić Galerija

Blanka Vlašić podijelila je niz fotografija u kojima je dočarala proslavu svoga i Mondova rođendana.

Bivša atletičarka Blanka Vlašić pokazala je na svom Instagramu kako je izgledao njezin mjesec studeni te što su radili ona, Mondo i suprug Ruben Van Gucht.

Objavila je fotografije sa dvostrukog slavlja - njezina i Mondova rođendana, na kojima je pokazala kakvu su tortu imali i kakva su im iznenađenja pripremili rodbina i prijatelji. Nakon dugo vremena pozirala je i u društvu supruga, no njihov preslatki sinčić ukrao je svu pažnju na fotografijama. 

"Studeni", poručila je u opisu galerije rijetkih privatnih fotografija kojima je obradovala pratitelje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official)

"Bože dragi, godinica prva", poručila je u komentaru Viktorija Rađa.

Pratitelji su ispod objave uputili Blanki i malenom Mondu mnoštvo čestitki i lijepih želja.

Inače, Blanka uživa u sportskoj mirovini, a nakon što je iza sebe ostvarila zavidnu karijeru, posvetila se obiteljskom životu, pa se javnost pozitivno šokirala kad je prošle godine objavila da se vjenčala u svibnju.

U majčinstvu uživa uglavnom daleko od očiju javnosti i tek povremeno na društvenim mrežama bilježi posebne trenutke sa suprugom i sinom.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar - 4 Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar Niko Kranjčar Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić +11 Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić Celebrity Niko Kranjčar iznenadio novim imidžem: Riješio se svojeg prepoznatljivog znaka, a evo kako izgleda sada!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 9 +25 Aleksandra Prijović - 7 Zanimljivosti Šuška se da je Aleksandra Prijović na večerašnji koncert pozvala dva legendarna pjevača gosta, evo o kome se radi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene