Novi čovjek!

Niko Kranjčar iznenadio novim imidžem: Riješio se svojeg prepoznatljivog znaka, a evo kako izgleda sada!

Niko Kranjčar Niko Kranjčar Željko Hajdinjak/Cropix 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar - 4 Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar Niko Kranjčar Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić - 1 Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić - 3 Niko Kranjčar i Josip Šimunić - 2 Mihael Mikić i Niko Kranjčar Slaven i Leo Bilić, Niko Kranjčar +5 Niko Kranjčar - 1 Galerija

Niko Kranjčar u rijetkom izlasku s partnericom Zrinkom Cvitešić pokazao je novi imidž.

Jedan od omiljenih domaćih parova, bivši nogometaš Niko Kranjčar i glumica Zrinka Cvitešić nakon dugo vremena pojavili su se zajedno u javnosti.

Par je prisustvovao premijeri predstave "San Ivanjske noći" u Varaždinu, gdje je Niko premijerno predstavio i svoj novi imidž.

Nogometaš je odlučio skratiti svoju kosu, koja mu je dosad bila zaštitni znak, a kratko ošišan izgleda kao novi čovjek. Njegovu novu frizuru pogledajte u galeriji pa nam recite svoje mišljenje.

Sviđa li vam se nova frizura Nike Kranjčara?

  • Da, super mu stoji
  • Ne, bolja mu je bila prije

Ukupno glasova:

Inače, Niko i Zrinka u vezi su od 2014. godine, a detalje privatnog života ne vole otkrivati u javnosti. Par već godinama živi u Londonu, gdje Zrinka gradi inozemnu karijeru i zadnju ulogu ostvarila je u britanskoj seriji "The Power", u kojoj je utjelovila jedan od glavnih likova.

Oboje iza sebe imaju propale brakove, a zajedno još nisu stali pred oltar. Zrinka je prije Nike bila u braku s glazbenikom Hrvojem Rupčićem, a Niko iz braka sa Simonom Fistrić ima kćer Loru.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju David Caruso - 15 David Caruso - 13 David Caruso - 22 David Caruso - 21 +18 David Caruso - 14 Nekad i sad Šokirat ćete se kad vidite kako legendarni Horatio danas izgleda, na najnovijim fotografijama potpuno je neprepoznatljiv!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Mija i Ivan Vitasović Alen Vitasović, sin, otac i brat Alen i Ivan Vitasović Alen i Ivan Vitasović +20 Alen Vitasović Celebrity Sin Alena Vitasovića njegova je vjerna kopija iz mlađih dana, a pokazao je da zna i pjevati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene