Često svrate u Hrvatsku

Zrinka Cvitešić nakon dugo vremena viđena je u izlasku s Nikom Kranjčarom, od dodira pred drugima uvijek se uspješno suzdržavaju!

Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar - 1 Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar - 1 Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar - 4 Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar - 3 Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar - 2 Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić - 7 Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić - 8 Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić - 9 Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić - 6 +18 Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić - 5 Galerija

Naša svjetski poznata glumica Zrinka Cvitešić i bivši nogometaš Niko Kranjčar stigli su na premijeru predstave ''San Ivanjske noći'' u Varaždinu, golupčiće dugo nismo imali priliku vidjeti.

Naša glumica Zrinka Cvitešić i naš bivši nogometaš i njen partner Niko Kranjčar bili su jedni od počasnih gostiju na premijeri predstave ''San Ivanjske noći'' u Varaždinu.

Fotografi su ih uhvatili na galeriji kazališta, a ovo je prva prilika nakon dugo vremena da su se zajedno pojavili u javnosti. Zrinka je bila odjevena u crno te je nosila crni šešir i kombinaciju dodatno podigla crvenim ružem, a Niko je nosio plavu košulju.

Zrinka i Niko u vezi su od 2014. godine, a detalje privatnog života ne vole otkrivati u javnosti. Par već godinama živi u Londonu gdje Zrinka gradi inozemnu karijeru i zadnju ulogu ostvarila je u britanskoj seriji "The Power", u kojoj je utjelovila jedan od glavnih likova.

Kad god se pojave u javnosti, suzdržavaju se od dodira i poljubaca, a fotografi su ih dosad znali uhvatiti samo u ugodnom razgovoru.

Zrinka je prije Nike bila u braku s glazbenikom Hrvojem Rupčićem, a Niko iz braka sa Simonom Fistrić ima kćer Loru.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica s majkom - 1 Alka Vuica - 2 Alka Vuica - 3 Alka Vuica - 5 +18 Alka Vuica - 4 Celebrity Alka Vuica podijelila je pretužnu vijest: ''Noćas je zaspala moja majčica, moja srodna duša...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević i Filip Kratofil Lana Jurčević i Filip Kratofil - 1 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 2 +26 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 3 Celebrity Tko je otac djeteta Lane Jurčević? U vezi su već šest godina, a osim ljubavnih i poslovni su partneri!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene