Najtajanstveniji domaći par

Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić uhvaćeni u opuštenim trenucima, nisu marili za znatiželjne poglede i pokazali su da su sretniji nego ikad!

Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić - 1 Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić - 2 Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić - 3 Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić - 5 Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić - 6 Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić - 7 Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić - 8 +5 Zrinka Cvitešić - 1 Galerija

Nasmijani Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić snimljeni su na premijeri predstave "Majka hrabrost i njezina djeca" u Varaždinu.

Jedan od najtajanstvenijih domaćih parova, glumica Zrinka Cvitešić i bivši nogometaš Niko Kranjčar pojavili se zajedno u javnosti nakon dugo vremena.

Pogledaj i ovo Zrinka Cvitešić - 6 Naša predivna glumica Zrinku Cvitešić rijetko vidimo u Hrvatskoj, ali ovo događanje nije htjela propustiti, a pogledajte zašto je privukla sve poglede!

Niko i Zrinka bili su na premijeri predstave "Majka hrabrost i njezina djeca" u Varaždinu, gdje su ih fotografi ulovili dok su se smijali.

Sretni par izgledao je kao da se sjajno zabavlja, a potvrdili su i da su još zaljubljeni jedno u drugo kao prvog dana.

Zadnji put smo ih zajedno imali priliku vidjeti na utakmici Hrvatske i Argentine na Svjetskom prvenstvu u Katru, gdje su borili Vatrene u društvu Josipa Šimunića i njegove supruge Christine.

Inače, Niko i Zrinka u vezi su od 2014. godine, no detalje privatnog života ne vole otkrivati u javnosti. Par već godinama živi u Londonu gdje Zrinka gradi inozemnu karijeru i uskoro ćemo je moći gledati u britanskoj seriji "The Power", u kojoj je utjelovila jedan od glavnih likova.

Zrinka je prije Nike bila u braku s glazbenikom Hrvojem Rupčićem, a on iz braka sa Simonom Fistrić ima kćer Loru.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Paul Burrell i princeza Diana Paul Burrell i princeza Diana Paul Burrell - 1 Paul Burrell - 2 +26 Paul Burrell - 3 Celebrity Bivši batler princeze Diane javio se poslije puno godina s jednom, jedinom željom

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci i Tim Burton - 1 Monica Bellucci i Tim Burton - 2 Monica Bellucci i Tim Burton - 3 Monica Bellucci i Tim Burton - 5 +21 Monica Bellucci i Tim Burton - 6 Celebrity Prve fotografije novog moćnog para: Jedna od najljepših žena svijeta i slavni redatelj prošetali držeći se za ruke i potvrdili šuškanja!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene