preslatko!

Suprug Blanke Vlašić podijelio je obiteljski trenutak sa sinom za pamćenje, evo čime se to ponosni otac pohvalio!

Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Ruben Van Gucht - 4 Ruben Van Gucht - 3 Ruben Van Gucht - 2 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Frano Ridjan i Ruben van Gucht Ruben van Gucht Ruben Van Gucht +20 Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 1 Galerija

Ruben Van Gucht podijelio je na svom Instagramu fotografiju supruge Blanke i sinčića Monda na frizreskoj stolici.

Suprug naše bivše atletičarke Blanke Vlašić, Ruben Van Gucht fotografirao je njihovog sina Monda dok je sjedio u maminom krilu, čekajući šišanje.

Mondo je na sebi imao crni frizerski prekrivač, a Ruben je na fotografiju dodao: "Svježe ošišan".

Ovo je bilo prvo njegovo šišanje od kada je došao na svijet, a čini se da je prošlo sasvim mirno. 

Taj preslatki trenutak možete vidjeti u našoj galeriji. 

Blanka je nedavno podijelila niz fotografija u kojima je dočarala kako je izgledala proslava nje i sina Monda. Ruben i ona zajedno uživaju sa svojim sinom daleko od očiju javnosti, a tu i tamo podijele neku fotografiju na društvenim mrežama. 

Podsjetimo, par se vjenčao u svibnju prošle godine, a tada je Blanka iznenadila javnost fotografijom s njihovog vjenčanja koju je objavila na društvenim mrežama. Također, tada je otkrila vijest i da je trudna.

Sinčića Monda rodila je 8. studenog prošle godine, točno na svoj 39. rođendan.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat +25 Mila Horvat Celebrity Zbog ove provokativne haljine Milu Horvat počastili titulom najzgodnije žene u Hrvatskoj, sve će vam biti jasno kad vidite fotografije koje je objavila!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić +25 Bruno Petković sa sinom Celebrity Vjenčali se Bruno Petković i Iva Šarić! Nogometaš je lijepu voditeljicu odveo pred oltar na poseban datum

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene